VersloSavaite.lt   
2010 09 06, 17:38
„Biuro gražuolė 2010“ Rima Aniulienė: „Šis konkursas – tarsi gyvenimo intriga“  

Image
Rima Aniulienė (J. Petronio nuotr.)
Konkurse „Biuro gražuolė 2010“ nugalėjo vilnietė UAB „Garsų pasaulis“ projektų vadovė Rima Aniulienė. Laimėtoja po apdovanojimo papasakojo, ką jai reiškia šis laimėjimas.

 

Kas paskatino dalyvauti „Biuro gražuolės 2010“ konkurse? – paklausėme R. Aniulienės.

reklama

 

Apie konkursą sužinojau pati, o paskatino kolegos. Sulaukiau palaikymo ir iš vadovų, jie šią idėją palaikė.

 

Koks jausmas būti „Biuro gražuole 2010”?

 

Jausmas ganėtinai geras, manau, smagu. Tai tikrai ne gyvenimo tikslas, tai galima pavadinti kaip gyvenimo intriga. O ką reiškia būti biuro gražuole, manau, sužinosiu vėliau.

 

Kaip jūsų kolektyvas Jus palaikė?

 

Pirmą dieną, kai aš atėjau po atostogų į darbą mane palaikė skambučiais, sulaukiau tikrai daug skambučių, kuomet buvo paskelbti konkurso rezultatai.

 

Ar dalyvautumėte kituose konkursuose kaip Mis, Misis?

 

Šis konkurse svarbu idėja ir fotografija, jame dalyvauja asmenybės. Tikrai yra labai gražių mergaičių, dalyvavusių pačiame konkurse, bet tarkim, jeigu man reikėtų dalyvauti kažkokiuose Mis ir taip toliau, tai tikrai nesutikčiau. Tai buvo idėja, gera nuotaika, kuri tikrai atsispindėjo nuotraukoje.

 

Pati konkurso idėja atitiko jūsų skonį?

 

Tikrai taip, ryžausi intrigai, tokiai intrigai aš tikrai galėčiau ryžtis.

 

O kuri konkurentė Jūsų akimis buvo pati didžiausia?

 

Man asmeniškai labai patiko Indrės Svirskaitės nuotrauka, tad jeigu nebūčiau dalyvavusi šiame konkurse, tai būčiau balsavusi už ją. Tai kartu ir atspindėjo įmonės veiklą, labai simpatiška panelė, viskas labai gražu.

 

Kas pasiūlė idėjai jūsų nuotraukai?

 

Mano kolegė, kuri sugalvojo situaciją ir ją įgyvendino.

 

Ką galėtumėte pasakyti toms, kurios nelaimėjo?

 

Visos panelės tikrai yra įspūdingos, įdomios, gražios, nereikia nieko priimti asmeniškai. Lai nenusivilia ir bando dalyvauti kitur.

 

Koks jūsų gyvenimo moto?

 

Gyventi šia diena, džiaugtis kiekviena akimirka, ieškoti idomesnių galimybių, platesnių vandenų. Aš netgi savo dalyvės anketoje esu parašiusi: „aš esu moteris, kaip beribis vandenynas, kartu šėlstantis, kartu ramus.“

 

Turite progą padėkoti visiems balsavusiems už Jus.

 

Tai dėkoju labai savo kolegom, dėkoju kolegei Silvijai, kuri sugalvojo, mane padaryti tokią įdomią fotografijoje, berniukam, kurie dalyvavo, be jų aš turbūt nebūčiau laimėjusi. jie sudarė tam tikrą situaciją.

 

Dėkoju savo draugams, draugų draugams, giminėms, tėvams, kaimynams, „Garsų pasaulio”darbuotojams. Tikrai nuoširdus ačiū, nes be jų balsavimo, turbūt, aš nebūčiau laimėjusi, aišku dėkoju ir komisijai, nes ji irgi lėmė mano laimėjimą.

 

 

 R. Aniulienę pasveikino ir „Biuro gražuolė 2009“ Tatjana Lipaj

 

 

 

 

 

 Jono Petronio nuotraukos

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: