Biuro gražuolė 2014

 

 

 

Rugsėjo 8 d. startavę žaviausios biuro moters rinkimai „Biuro gražuolė 2014“ baigėsi.

 

Konkurso nugalėtoja tapo Ieva Špučytė.

 

Pastaba. Pagal konkurso taisykles komisijos balsai turi sudaryti 30 procentų visų balsų, o iš pradžių paskelbtuose duomenyse dėl klaidos sistemoje jie sudarė daugiau nei 30 procentų. Šiuo metu klaida yra ištaisyta ir paskelbti teisingi duomenys. Labai atsiprašome visų konkurso dalyvių už nesklandumus.

 

 

           

 

Balsavimo taisyklės

 

Antrasis konkurso etapas – portalo lankytojų balsavimas internetu ir SMS žinutėmis – prasidėjo rugsėjo 29 (12 val.) ir vyko iki spalio 14 d. 11 val. Su vienu el. pašto adresu buvo galima balsuoti vieną kartą per parą.

 

Visi el. paštu siųsti balsai tikrinami ir jei pašto adresas neegzistuoja, yra nenaudojamas ar yra gaunamas atsakymas, kad iš šio pašto nėra balsuota, toks balsas neįskaitomas. Iš vieno kompiuterio IP skirtingais el. pašto adresais už vieną dalyvę buvo galima balsuoti ne daugiau kaip 10 kartų per parą.

 

Balsuoti mobiliuoju telefonu siunčiant SMS žinutes taip pat buvo galima ne daugiau kaip 10 kartų per parą už vieną dalyvę iš vieno telefono numerio.

 

Prie bendrų balsų už dalyvę bus prisumuoti ir socialinio tinklalapio „Facebook“ balsai („Patinka“). Tokiu būdu balsuoti galima spaudžiant mygtuką „Patinka“ po dalyvės anketa. Balsuoti galima už visas patinkančias dalyves, po kartą už kiekvieną. Asmuo turi būti prisiregistravęs ir prisijungęs prie svetainės.

 

Atkreipiame dėmesį, kad išaiškėjus nesąžiningo balsavimo atvejams, konkurso vertinimo komisija gali dalyvę, už kurią buvo taip balsuota, pašalinti iš konkurso.

 

Balsų skaičiavimas

 

Nugalėtoja paaiškės susumavus portale balsavusių VersloSavaite.lt skaitytojų, Facebook („Patinka“), SMS ir komisijos narių balsus. Komisiją sudarys praeitų metų konkurso nugalėtoja Ineta Dubenčiukaitė, profesionalus fotografas Nerijus Šabanauskas ir trys organizatorių atstovai. Komisijos skirti balai sudarys ne daugiau kaip 30 proc. galutinio įvertinimo.

 

Komisijos balsų procentas skaičiuojamas laikant, kad už visas konkurso dalyves atiduoti skaitytojų balsai sudaro 70 proc. galutinio įvertinimo, likusieji 30 proc. yra išdalinami atsižvelgiant į tai, kiek kuri dalyvė gavo komisijos balų.

 

Konkurso prizai

 

Komisijos vertinimo kriterijai

 

Daugiau informacijos apie konkursą el. paštu This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it

 

 

Pagrindinis konkurso rėmėjas:

 

   

 

Rėmėjai:

         

 

      

 

 

Partneriai:

 

                

 

                      

 

 

Biuro gražuolė 2013

 



 

reklama