VersloSavaite.lt   
2013 06 12, 08:28
Centrinėje Vilniaus dalyje iškils ekonomiškas daugiabutis 

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
2013 m. vasarą centrinėje Vilniaus miesto dalyje, Rinktinės g. 38B, pradedamas statyti itin ekonomiškas 9 aukštų gyvenamasis namas.

 

Baigiamajame statybų projekto etape numatyta atgaivinti ir šalia Rinktinės g. esančią teritorijos dalį – sutvarkyti aplinką bei įrengti žaliąsias poilsio zonas.

reklama

 

Pasak statybų projektą įgyvendinančios UAB „Infra būstas“ direktoriaus Sauliaus Skrolio, butai naujame Rinktinės gatvėje pastatytame name pasižymės itin dideliu energetiniu efektyvumu – bus įdiegtos išmaniosios šildymo reguliavimo sistemos,  todėl vidutinės mėnesio išlaidos už dviejų kambarių buto šildymą šaltuoju metų laiku neviršys 100 litų.

 

„Šis daugiabutis turėtų patraukti naujakurius ne tik ekonomiškumu, bet ir tuo, kad Rinktinės gatvė yra strategiškai labai patraukli sostinės vieta su gerai išvystyta infrastruktūra. Be to, iš savo patirties žinom, kad daugelis pirkėjų įvertina tai, jog projektą stato ir vysto tai pačiai įmonių grupei priklausančios bendrovės – toks „iš vienų rankų“ principas suteikia užtikrintumo dėl naujojo statinio ir atliktų darbų kokybės,“ – sako S. Skrolis.

 

Naujame Rinktinės gatvės daugiabutyje naujakuriams bus siūlomi 62 ekonomiški butai. Prognozuojama, kad butai šiame name kainuos nuo 4600 Lt/m2.

 

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: