VersloSavaite.lt   
2019 05 17, 16:46
Kaune – naujas išskirtinės architektūros kvartalas

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Kaune planuojamas naujas, išskirtinės architektūros gyvenamojo būsto kvartalas. Anot projektą įgyvendinsiančios įmonės „Centromera“ atstovės, įkvepiančioje vietoje netoli Lampėdžio ežero iškilsiantis kvartalas stebins neįprasta architektūra ir ypatinga sinergija su gamta.

 

Įmonė visai neseniai įsigijo beveik 2 ha sklypą Žemutiniuose Kaniūkuose. Nuo jo iki kauniečių pamėgto Lampėdžio ežero – vos kiek daugiau nei 500 m. Sklypas plyti tarp Raudondvario pl., Įkalnės ir Ramybės gatvių.

reklama

 

„Tai bus vienas įspūdingiausių mūsų įgyvendintų projektų, išskirtinės architektūros, patrauklaus ploto ir išplanavimo būstų kvartalas, darniai sugyvenantis su čia pat esančia gamta.

 

Vieta išties labai graži. Netoliese poilsiui ir pasivaikščiojimams puikiai tinkantis Lampėdis bei nedidelis pušynėlis. Taip pat iš čia yra puikus susisiekimas su miesto centru automobiliu ar visuomeniniu transportu per vieną iš pagrindinių miesto arterijų – Raudondvario plentą“, - sakė „Centromeros“ atstovė Vaida Šidlauskienė.

 

Planuojama projekto įgyvendinimo pradžia – 2020 metai. Pabaigus kvartalo statybas čia iš viso turėtų būti daugiau nei 10 tūkst. kv. m. gyvenamojo ploto.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: