2008 09 23, 10:45
Kviečiame „pasižvalgyti“ po Kauno areną (foto, video)

Jau šį penktadienį Kauno Nemuno saloje ketinama įkasti kapsulę, simbolizuojančią arenos statybų pradžią. Ta proga Verslosavaite.lt siūlo jums pasigrožėti E. Miliūno projektuotos arenos foto ir video vizualizacijomis.

Netrukus startuos ir naujas Kauno arenos tinklalapis www.kaunoarena.info. Puslapis skirtas informuoti apie arenos statybų eiga ir paskatinti kauniečius ir kitus Lietuvos gyventojus aukoti arenos paramos fondui.

Šiuo metu arenos fonde yra 13245,00 Lt. Kaip jam paaukoti, galite sužinoti paspaude čia.

Aukodami arenai, sumažinsite savivaldybės dalį statybų biudžete ir taip prisidėsite prie spartesnio jos darbų užbaigimo. Ne paslaptis, kad Kauno arena yra gyvybiškai svarbi visai Lietuvai. Arena turi būti pastatyta, kad mūsų šalyje 2011 metais galėtų įvykti Europos vyrų krepšinio čempionatas.

Juridiniai ar fiziniai asmenys, paaukoję ne mažiau kaip 1000 Lt, bus įamžinti aikštėje šalia naujosios Kauno arenos. Mecenatai bus pagerbiami aikštėje prie arenos įrengiant specialią vienybės juostą iš žalvarinių plokštelių su paramą teikusiųjų pavardėmis ar pavadinimais. Paaukoję didesnes pinigų sumas atitinkamai bus įamžinami didesnėmis plokštelėmis.

Verslo naujienų portalas Verslosavaite.lt ir ryšių su visuomene agentūra „Promo Service“ remia fondo veiklą ir kviečia prisidėti kitas žiniasklaidos priemones bei įmones.

Į viršų

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: