VersloSavaite.lt   
2018 03 29, 11:06
6 priežastys televizorių paversti savo svetainės centru

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Nesvarbu, patinka jums tai ar ne, labai dažnai svetainės baldai yra sustatyti pagal tai, kur yra televizorius ir būtent TV yra svetainės centras.

 

Kai kuriems TV neatrodo svarbus daiktas, bet priežasčių televizorių paversti savo svetainės centru yra net šešios – apie jas jums ir nori papasakoti Pigu.lt e-parduotuvės ekspertai.

 

Televizorius bet kuriuo atveju dažniausiai stovi svetainėje

 

Dažniausiai žmonės neturi atskiro kambario televizoriui ir jo naudojimui, todėl televizorius pastatomas svetainėje. Tad kodėl jo nepavertus svetainės centru? Televizoriaus net nebūtina dažnai naudoti – jis gali būti tarsi kambario aksesuaras. Šiuolaikiniai televizoriai atrodo ganėtinai gerai ir dažnai netgi papildo svetainės interjerą, TV taip pat visai nesunku suderinti su svetainės baldais.

Sėdint ir bendraujant televizorius gali tapti puikiu fonu.

reklama

 

Jeigu į jūsų namus užsuko draugai, bet kuriuo atveju greičiausiai sėdėsite svetainėje. Paprastai televizorius gali būti puikus fonas – net nebūtina žiūrėti vieną iš TV laidų, juk šiais laikais visi televizoriai yra išmanūs, todėl galite įjungti „YouTube“, klausytis muzikos ir mėgautis pokalbiais.

 

Tuo tarpu svetainės baldai, sustatyti priešais televizorių ir vienas šalia kito, suteiks ypatingą jaukumo ir artumo jausmą. Jeigu jūsų namuose tokie pasisėdėjimai vyksta bent kiek dažniau, padaryti TV savo kambario centru apsimoka labiau negu kaskart savo svetainės baldus stumdyti iš naujo.

 

Televizorius šiais laikais yra daugiau negu televizija

 

Jūs greičiausiai turite išmanųjį televizorių, o tai reiškia, jog naudodami savo TV galite ne tik žiūrėti įprastas TV laidas, bet ir žiūrėti filmus, „YouTube“ vaizdo įrašus, klausytis muzikos, žaisti žaidimus naudojant žaidimų konsolę, naršyti internete ir t.t.

 

Neabejojame, jog bent vieną iš šių dalykų darote ir darote ganėtinai dažnai, todėl televizorius gali tapti jūsų pagrindiniu multimedijos ir pramogų įrenginiu, o tuo pačiu ir svetainės centru!

 

Televizorių nebūtina išskirti

 

Kartais gali atrodyti, jog televizorius tarsi gadina interjero dizainą ir svetainės baldai aplinkui televizorių gali atrodyti ganėtinai nejaukiai, šaltai. Šiai problemai išspręsti yra ganėtinai paprastas sprendimas – televizorių reikia šiek tiek užmaskuoti ir apie jį galvoti ne kaip apie TV, bet kaip apie interjero detalę, aksesuarą. Mėgstantys paveikslus aplink televizorių gali pakabinti mylimus meno kūrinius – taip TV puikiai įsimaišys. Taip pat galima apstatyti televizorių ir knygomis – tik ieškokite knygų su spalvingesniais viršeliais, kad kambarys neatrodytų nuobodžiai ir monotoniškai.

 

Nauji televizoriai užima vis mažiau vietos

 

Ar pastebėjote, jog televizorių gamintojai išleidžia vis plonesnius televizorius, kurie vis mažiau primena TV ir tampa labiau panašūs interjero detalę: paveikslą ar net tapetus? Taigi, televizorius jau greitai užims vis mažiau vietos ir tą laisvą vietą galės užimti svetainės baldai: sofa, krėslai, kavos staliukai, lentynos.

 

Jeigu mėgstate minimalizmą, televizorius jau dabar puikiai dera prie minimalistinio skandinaviško dizaino, o sėdmaišiai aplinkui TV kambariui gali suteikti papildomą jaunatviškumo, paprastumo ir jaukumo įspūdį – šie svetainės baldai yra ypatingi ir itin universalūs.

 

O kaip kitaip panaudosite sekciją ar tuščią sieną?

 

Turite tuščią sekcijos lentyną arba tuščią sieną, bet nelaikote savęs minimalistu? Galbūt tuomet geriau suteikti šioms vietoms funkcionalumo? Be abejo, ant sekcijos lentynos galima padėti gėlių, o ant sienos galima pakabinti paveikslą, bet juk turėti televizorių šalia gali būti daug naudingiau – jau minėjome kiek daug funkcijų šiais laikais turi šie įrenginiai.

 

Užs. nr. 20180315-01

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: