VersloSavaite.lt   
2011 08 16, 10:58
Paskutinė diena sudalyvauti konkurse „Biuro gražuolė 2011“

Image
Konkurso dalyvė J.Kederytė
Dalyvių registracija konkurse „Biuro gražuolė 2011“ pasiekė finišo tiesiąją. Šiandien, rugpjūčio 16 d., yra paskutinė diena, kada priimamos paraiškos dalyvauti konkurse.

 

Dalyvauti konkurse galima atsiuntus savo nuotrauką, nurodžius savo vardą, pavardę, amžių, įmonę, kurioje dirbate, pareigas bei savo moto, kodėl dalyvaujate konkurse, el. pašto adresu This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it . Konkurse taip pat dalyvauti galima užpildžius šią formą.

reklama

 

Peržiūrėti dalyvių nuotraukas galite paspaudę šią nuorodą, plačiau apie konkursą paskaityti čia.

 

Itin nekokybiškos, vulgarios, visiškai nesuderinamos su konkurso idėja ar be savininkės sutikimo atsiųstos nuotraukos talpinamos nebus.

 

Rugpjūčio 17–29 dienomis vyks antrasis etapas – portalo lankytojų balsavimas, savo verdiktą pateiks ir specialistų komisija, kurios balsai sudarys 30 proc. galutinio įvertinimo.

 

Didesnius šansus nugalėti turės nuotraukos, kuriose vyraus biuro stilius.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: