Tautvydas Padgurskas   
2008 02 27, 07:23
Verslo centras „1000“ bus atidarytas liepą (foto)

Vs nuotr.Vasario mėnesį žadėtas verslo centro Kaune „1000“ atidarymas neįvyks. Dėl užsitęsusių statybos darbų, oficialus biurų centro atidarymas planuojamas vasaros viduryje.

Jau apie pusmetį Kaune, prie Pramonės pr. ir Taikos pr. sankryžos žiedo pūpso pastatas, ant kurio vis aiškiau ryškėja senovinio 1000 litų vertės banknoto atvaizdas. Verslosavaite.lt duomenimis, šio A klasės verslo centro atidarymas buvo planuotas jau vasario mėnesį, tačiau ant pastato dar galima matyti kelias neuždengtas stiklais fasado spragas.

Kaip Verslosavaite.lt sakė projektą kuruojančios įmonės ryšių su visuomene atstovas Jonas Plenta, atidarymas yra nukeltas pusmečiui.

„Dėl specialios stiklų dekoravimo technologijos, o po jos sekusios stiklų kontrolės operacijos, pavėluotai gavome stiklus. Šiuo metu statybos vyksta pilnu tempu, o verslo centro atidarymas numatytas šių metų liepos mėnesį“, - sakė J. Plenta.

Pasak jo, didžioji verslo centro patalpų dalis jau išnuomota.

„Išnuomota jau 85 proc. patalpų, nuomininkai laukia atidarymo. Šiuo metu patalpų nuomos kaina siekia 60 lt už metrą“, - neslėpė J. Plenta.

Dešimties aukštų A klasės verslo ir paslaugų centro paskutiniajame aukšte bus įrengta terasa.

Vs nuotr.
Verslo centro „1000" atidarymas planuojamas vasarą

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: