VersloSavaite.lt   
2017 09 25, 15:34
1000 eurų už nakvynę? Lietuviai tam turi pinigų

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Tokio prabangaus pasiūlymo atostogoms Lietuva dar ko gero nematė. Kiekvieną pageidavimą išpildyti pasiruošęs personalas, prezidentiniai apartamentai, asmeninis vairuotojas, prašmatni vakarienė ir pačios aukščiausios klasės rytietiški hamamo malonumai.

 

Visam gyvenimui įsiminsiantį nuotykį lietuviams siūloma patirti ne kur nors už jūrų marių, o čia pat – Lietuvoje.

 

Ypatingomis progomis išskirtinai pasilepinti prabangiuose apartamentuose nėra naujiena, tačiau šiuo atveju klientams siūlomas visas paslaugų paketas, leidžiantis pasijusti jiems išties labai svarbiais asmenimis.

 

„Pastebėjome, kad rinkoje yra poreikis tokiam poilsio pasiūlymui. Vis gaudavome užklausų, ar galėtume pasiūlyti ką nors tokio, ką žmonės galėtų prisiminti visą gyvenimą. Neretai žmonės nori padaryti sau tikrą šventę ir, ištaikius progą, atsipalaiduoti po metų metus trunkančių nesibaigiančių darbų ir rūpesčių.

reklama

 

Tai gali būti ir labai įspūdinga dovana jaunavedžiams arba brandų jubiliejų švenčiančiam žmogui – praleisti laiką su jo antrąja puse. Vaikai savo tėvams vestuvių solidžių metinių proga taip pat ieško išskirtinių pasiūlymų – kaip ypatingos padėkos už viso gyvenimo rūpesčius ir kaina tokiais atvejais nėra svarbiausias dalykas“, - sakė paslaugą parduodančios viešbučių ir poilsio paslaugų elektroninės parduotuvės NoriuNoriuNoriu.lt rinkodaros vadovas Augustinas Zinevičius.

 

Paslauga subalansuota taip, kad jos klientams nereikėtų apie nieką galvoti ir jie tuo metu jaustųsi esą patys svarbiausi šiame pasaulyje. Sutartą dieną prie namų durų privažiuos prabangus automobilis su asmeniniu vairuotoju ir nuveš porą tiesiai į ištaigingus apartamentus Prienų rajone įsikūrusiame „Harmony Park“.Ten jų jau lauks malonus sutikimas su tikru prancūzišku šampanu.

 

Paslaugus personalas svečius palydi į ypatingu puošnumu išsiskiriančius dviejų kambarių prezidentinius apartamentus su karališka lova miegamajame, atskira poilsio zona ir masažine vonia su prabangia kosmetika.

 

Greta apartamentų – erdvi lauko terasa su nuostabiu vaizdu į išpuoselėtą parką. Poilsiautojams į kambarį patiekiami ypatingi pusryčiai ir gurmaniška trijų patiekalų vakarienė, tarp kurių – ir patiekalas iš fazano krūtinėlės bei įspūdingas geriausių restorano šefų sukurtas desertas.

Svečiai neribotai leidžia laiką SPA zonoje su pirtimis, sukūrinėmis voniomis, baseinais su kaskadomis ir masažinėmis įlankomis bei povandeniniais geizeriais. Jie taip pat mėgaujasi turkiško hamamo ritualais su aromaterapine pirtimi, įvairiais viso kūno masažais bei kitomis visiškai kūną ir mintis atpalaiduojančiomis procedūromis.

 

Beje, dabar gerokai daugiau kaip tūkstančio eurų vertės poilsį dabar galima ne tik įsigyti už žymiai mažesnę kainą, bet ir apskritai – gauti tiesiog už dyką.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: