2008 01 16, 13:32
„Omnitel“ kviečia į pirmąjį renginį „Second Life“ erdvėje

vs nuotr.„Omnitel”, pirmoji iš Lietuvos įmonių įžengusi į virtualųjį „Second Life” pasaulį, šią savaitę surengs pirmąjį viešą renginį savo įkurtoje Lietuvos formos saloje, kurio metu bus apdovanoti salos svečiai, rūpestingiausiai auginę ąžuolus. Renginys įvyks šį ketvirtadienį, sausio 17 d., 21.00 val. Lietuvos laiku.

„Pirmasis virtualus renginys skirtas ne tik kruopščiai ąžuolus auginusiems mūsų salos lankytojams, bet ir visai lietuvių bendruomenei. Džiaugiamės, kad „Omnitel“ įkurta sala tapo ir Lietuvos ambasada „Second Life“ erdvėje”, - pasakoja “Omnitel” komunikacijos vadovas Darius Maikštėnas.

Skaičiuojama, kad gruodį įkurtoje saloje jau apsilankė apie 1200 „Second Life“ gyventojų, ąžuolais apsodinta beveik visa salos teritorija. Kasdien sala pritraukia apie 30-60 lietuvių. Jie atvyksta nešini šalies vėliavomis ar pasipuošę tautybę identifikuojančiais aksesuarais, bendrauja tarpusavyje, iškylauja.

Virtualiojo pasaulio gyventojai „Omnitel“ salą gali rasti per „Second Life“ paieškos sistemą arba įvedę tikslų adresą.

Verslosavaite.lt

 

 



 
 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: