VersloSavaite.lt   
2018 07 23, 10:07
Nerijus Mačiulis – naujose pareigose

Image
N. Mačiulis
„Swedbank“ Lietuvoje vyriausiasis ekonomistas Nerijus Mačiulis paskirtas „Swedbank“ Baltijos šalių makroekonomikos tyrimų vadovu ir „Swedbank“ Grupės vyriausiojo ekonomisto pavaduotoju.

 

N. Mačiulis ir toliau dirbs vyriausiuoju „Swedbank“ Lietuvoje ekonomistu, o savo naująsias pareigas pradės eiti š.m. rugpjūčio 1 dieną.

 

„Džiaugiuosi, kad N. Mačiulis, mūsų banko vyriausiasis ekonomistas Lietuvoje, vadovaus Baltijos šalių makroekonomikos tyrimų padaliniui. Su Nerijumi dirbu ne vienerius metus ir daugybę kartų įsitikinau jo aukščiausia kompetencija ir didžiulėmis žiniomis, kurias jis pasitelkia atlikdamas savo darbą. Labai vertinu jo sprendimą sutikti eiti šias pareigas“, – sako Olof Manner, „Swedbank“ tyrimų padalinio vadovas.

 

N. Mačiulis Baltijos šalių makroekonomikos tyrimų padalinio vadovo pozicijoje pakeis latvį Martins Kazaks, kuris pritarus Latvijos Parlamentui paskirtas Latvijos centrinio banko tarybos nariu.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: