VersloSavaite.lt   
2014 02 12, 11:37
Vadovų konferencijoje – 23 šalies lyderiai

Image
T. Padgursko nuotr.
Kovo 7 d. Vilniuje įvyksiančioje konferencijoje EBIT‘2014 savo patirtimi dalinsis „Lietuvos metų CEO” titulus pelnę Kęstutis Šerpytis bei Arūnas Šikšta, ekonomistas Nerijus Mačiulis ir dar 20 žinomų ekonomikos ir verslo srities specialistų.

 

„Konferencijos tikslas yra į vadovo darbą pažvelgti iš skirtingų perspektyvų, tad sukvietėme net 23 lyderius, atstovaujančius įvairias sritis – ekonomiką, politiką, psichologiją, edukologiją ir net sportą“, – sakė EBIT‘2014 konferencijos organizatorių atstovas Artūras Laucius.

reklama

 

Įvairių sričių lyderiai vystys dvi pagrindines temas. Pranešimuose „Ką Lietuvai ir pasauliui žada 2014 metai“, „Ilgalaikiai augantis pelnas“, „Teisėta ir pelninga: kontroversijos ir diskusijos“ ir kt. bus kalbama apie 2014 metų tendencijas, o įžvalgos apie naujas verslo galimybes bus pristatomos pranešimuose „Kaip pamatyti tai, ko nemato kiti?“, „Naujoji karta – kaip su jais dirbti“, „Kaip mažiems “atsiriekti” pelningus klientus iš didžiųjų?“ ir kt.

 

EBIT‘2014 pranešimus taip pat skaitys vienu įtakingiausiu verslininku tituluojamas Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas Robertas Dargis, pirmininkavimo ES Tarybai departamento vadovas Julius Pranevičius, psichologas Dainius Baltrušaitis, profesionalus pokerio lošėjas Antanas Guoga ir kiti žinomi asmenys.

 

Vadovų konferencija EBIT‘2014 įvyks kovo 7 d. Vilniuje, „Le Meridien Vilnius“ konferencijų salėje.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: