Tautvydas Padgurskas, VersloSavaite.lt   
2014 07 25, 20:49
Verslininkė Inga Budrienė atidarė gurmaniškų lietuviškų patiekalų terasą

Image
N. Šabanausko nuotr.
Karmėlava nuo seno garsėja dideliais ir skaniais cepelinais. Tačiau nuo šiol čia bus galima paragauti ir gurmaniškų, netradicinio skonio cepelinų su stirnienos, sraigių mėsos ar lašišos įdaru.

 

Verslininkė Inga Budrienė ketvirtadienio vakarą svečius sukvietė į „Gurmė“ terasos atidarymą, kurio metu vaišino virtuvės šefo Ruslano Bolgovo sukurtais vieno kąsnio cepelinais, ypatingomis salotomis ir užtepėlėmis.

reklama

 

„Norime, kad atėję čia jaustumėtės kaip tarp Lietuvos ir Prancūzijos. Tačiau cepelinai yra patiekalas, kurio negalime negaminti, tad terasos lankytojai galės vaišintis naujo skonio cepelinais“, – atidarymo metu sakė I. Budrienė.

 

Verslininkė pažymėjo, kad restoranas „Briedžių medžioklė“ veikia jau 15 metų, o terasa atidaryta tik dabar. Anot jos, čia apsilankyti bus puiki vieta namo grįžtantiems emigrantams, kurie nori paragauti kažko naujo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Atidaryme dalyvavo Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius, šokėjas Nerijus Juška su dainininke Agne Jurgilaite, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, dainininkės Urtė Šilagalytė, Arina, šokėja Sandra Knezevičiūtė, papuošalų dizainerė Elvyra Monginienė.

 

 

 

 

 

Verslininkė Ieva Brukienė terasos įkūrėjams padovanojo tris vietnamietiškus paršelius, kurie iš pradžių svečius stebėjo smalsiai, o vėliau nusprendė sprukti, taip sukeldami lankytojų juoką.

 

 

 

Nuotraukų autorius Nerijus Šabanauskas

 

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: