VersloSavaite.lt   
2009 08 31, 00:00
Išrinkta „Biuro gražuolė 2009“!

Image
Konkurso nugalėtoja Tatjana Lipaj
Antradienį susumavus portalo Verslosavaite.lt lankytojų ir konkurso vertinimo komisijos balsus paaiškėjo šių metų nugalėtoja – ja tapo vilnietė Tatjana Lipaj, UAB „Unique Solutions“ direktoriaus asistentė.

 

T. Lipaj laimėjo gana ryškia persvara – antroje vietoje likusi UAB „Altechna“ administratorė Ugnė Dauderytė surinko 719-a balsų mažiau. Trečią vietą užėmė vertimų biuro „AirV“ vertėja Eglė Ragulskienė.

 

T. Lipaj surinko ir daugiausiai Verslosavaite.lt skaitytojų balsų – 1976, o U. Dauderytė užėmė pirmąją vietą komisijos sudarytame dešimtuke.

 

Daugiausiai balsų (komisijos ir skaitytojų) surinkusių dalyvių dešimtukas (vieta, dalyvė, įmonė, balsai):

 

1. Tatjana Lipaj, UAB „Unique Solutions“ 3593

2. Ugnė Dauderytė, UAB „Altechna“ 2874

3. Eglė Ragulskienė, UAB „AirV“ 2142

4. Julija Sivaitė, UAB „Ekoprojektas“ 2141

5. Gintarė Baubinaitė, UADBB „Litlive“ 1963

6. Irina Mikšta, UAB „Budrus sakalas“ 1894

7. Vaida Žemaitytė, UAB „Sabelijos prekyba“ 1582

8. Jelena Jakovušina, UAB „Rifas“ 1493

9. Elvyra Monginienė, UAB „Sport Line“ 1451

10. Greta Jančiulytė, UAB „Pastatų idėjų įgyvendinimas“ 1199

 

Visų konkurso dalyvių rikiuotę susumavus balsus rasite čia.

 

Daugiausiai komisijos balsų surinkusių dalyvių dvyliktuką rasite čia.

 

Komisijos balsų procentas skaičiuojamas laikant, kad už visas konkurso dalyves atiduoti skaitytojų balsai sudaro 70 proc. galutinio įvertinimo, likusiusieji 30 proc. yra išdalinami atsižvelgiant į tai, kiek kuri dalyvė gavo komisijos balų.

 

Atsižvelgusi į balsavimo rezultatus, konkurso vertinimo komisija persvarstė savo sprendimą dėl papildomų nominacijų: apdovanojimas „Už biuro stilių“ atitenka Jelenai Jolantai Martemjanovai, „Už nuotaikingiausią nuotrauką“ – Ievai Masaitytei.

 

Apdovanojimas „Už geriausiai perteiktą atstovaujamos įmonės veiklos pobūdį“ keliauja Elvyrai Monginienei.

 

Prizinis fondas – beveik 15 tūkst. litų vertės

 

Konkurso nugalėtojai atiteks 1000 litų čekis už kurį tinklalapyje LaisvalaikioDovanos.lt ji iš daugybės originalių pasiūlymų galės išsirinkti sau labiausiai patinkančią dovaną: nuo SPA savaitgalio dviems Druskininkuose iki akrobatinio skrydžio sklandytuvu.

 

Ji taip pat bus apdovanota el. parduotuvės Fixidejos.lt 100 Lt vertės kuponu papuošalams ir mokymų bendrovės „Count Line“ kompaktiniais diskais „Raštvedyba“ bei nuolaidų kuponu seminarams.

 

Nugalėtojos įmonei atiteks nemokamos reklamos už 9000 litų: už 5000 lt portale Verslosavaite.lt ir už 4000 lt savaitraštyje Balsas.lt savaitė“.

 

Antros vietos laimėtojai U. Dauderytei atiteks Fixidejos.lt 70 Lt vertės kuponas, leidyklos „Eugrimas“ knyga „Keturių valandų darbo savaitė“, žurnalo „Biuro administravimas“ metinė prenumerata ir kompaktiniai diskai „Raštvedyba“ bei nuolaidų kuponai seminarams

 

UAB „Saugaus darbo centras“ antros vietos laimėtojos įmonei įsteigė 500 lt vertės prizą – konsultacijų ir paslaugų darbo saugos srityje už šią sumą.

 

Trečią vietą užėmusiai E. Ragulskienei – 50 Lt vertės Fixidejos.lt kuponas, knyga „Keturių valandų darbo savaitė“, žurnalo „Biuro administravimas“ metinė prenumerata ir kompaktiniai diskai „Raštvedyba“ bei nuolaidų kuponai seminarams.

 

Specialias nominacijas gavusioms I. Masaitytei ir J. J. Martemjanovai atiteks knyga, prenumerata ir kompaktiniai diskai bei nuolaidų kuponai, E. Monginienei – knyga ir prenumerata.

 

Antros vietos laimėtojai – įvaizdžio kūrėjos konsultacija

 

Komisijos narė, įvaizdžio kūrėja Liubovė Čaplikienė specialų asmeninį prizą už eleganciją nutarė skirti vyriausiai konkurso dalyvei Aidai Tomašek . Konsultacijos įvaizdžio klausimais atiteko U. Dauderytei ir Gretai Jančiulytei .

 

Fixidejos.lt savo nuožiūra skyrė 80 Lt vertės kuponą papuošalams Skaistei Ulčickaitei .

 

Penktadienį portale Verslosavaite.lt žiūrėkite akimirkas iš konkurso nugalėtojos apdovanojimo.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 
 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: