Biuro gražuolė 2012

 

 

Rugpjūčio 1–30 dienomis Lietuvoje rengiami kasmetiniai žaviausios biuro darbuotojos rinkimai – „Biuro gražuolė 2012“. Rugpjūčio 1–20 dienomis vyko dalyvių registracija į konkursą.

 

Sveikiname Jūratę Graževičiūtę tapus „Biuro gražuole 2012“!


Interviu iš Jūratės Graževičiūtės (foto, video)

 

 

         

 

 

Balsavimo taisyklės

 

Antrasis konkurso etapas – portalo lankytojų balsavimas internetu ir SMS žinutėmis – prasidėjo rugpjūčio 20 (13 val.) ir vyko iki rugpjūčio 30 d. 11 val. Su vienu el. pašto adresu galima balsuoti vieną kartą per parą.

 

Visi el. paštu siųsti balsai yra tikrinami ir jei pašto adresas neegzistuoja, yra nenaudojamas ar yra gaunamas atsakymas, kad iš šio pašto nėra balsuota, toks balsas neįskaitomas. Iš vieno kompiuterio IP skirtingais el. pašto adresais už vieną dalyvę galima balsuoti ne daugiau kaip 10 kartų per parą.

 

Balsuoti mobiliuoju telefonu siunčiant SMS žinutes taip pat buvo galima ne daugiau kaip 10 kartų per parą už vieną dalyvę iš vieno telefono numerio.

 

Prie bendrų balsų už dalyvę bus prisumuoti ir socialinio tinklalapio „Facebook“ balsai („Patinka“). Tokiu būdu balsuoti galima spaudžiant mygtuką „Patinka“ po dalyvės anketa. Balsuoti galima už visas patinkančias dalyves, po kartą už kiekvieną. Asmuo turi būti prisiregistravęs ir prisijungęs prie svetainės.

 

Atkreipiame dėmesį, kad išaiškėjus nesąžiningo balsavimo atvejams, konkurso vertinimo komisija gali dalyvę, už kurią buvo taip balsuota, pašalinti iš konkurso.

 

Balsų skaičiavimas

 

Nugalėtoja paaiškės susumavus portale balsavusių VersloSavaite.lt skaitytojų, Facebook („Patinka“), SMS ir komisijos narių balsus. Komisiją sudarys praeitų metų konkurso nugalėtoja Violeta Tyščuk, įvaizdžio kūrėja Liubovė Čaplikienė, profesionalus fotografas Dainius Kanapeckas ir trys organizatorių atstovai. Komisijos skirti balai sudarys ne daugiau kaip 30 proc. galutinio įvertinimo.

 

Komisijos balsų procentas skaičiuojamas laikant, kad už visas konkurso dalyves atiduoti skaitytojų balsai sudaro 70 proc. galutinio įvertinimo, likusieji 30 proc. yra išdalinami atsižvelgiant į tai, kiek kuri dalyvė gavo komisijos balų.

 

Konkurso prizai

 

Komisijos vertinimo kriterijai

 

Daugiau informacijos apie konkursą – VersloSavaite.lt redaktorius Tautvydas Padgurskas, tel. 8 (606) 86383, el. paštu This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it

 

 

Pagrindiniai konkurso rėmėjai:

 

   

 

  

 

Rėmėjai:

 

                

                      

   

 

Biuro gražuolė 2011

 



VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai:

 

reklama