VersloSavaite.lt   
2012 09 17, 17:26
„Madų šou“ organizatoriai: „Akiniai – puiki stiliaus detalė“ (foto)

Image
Organizatorių nuotr.
Penktadienį ir šeštadienį Kaune vykusiame „Madų šou“ vaikai ir paaugliai galėjo susipažinti su naujausiomis drabužių kolekcijomis, sužinoti kas šiuo metu madingiausia. Anot renginio organizatorių, kelis tūkstančius smalsuolių sukvietęs šou nepaliko abejingų.

 

„Tokie renginiai jaunimą moko ne tik rengtis stilingai, tačiau ir sustiprina ryšį tarp vaikų ir tėvelių. Tėveliai kartu su vaikais ėjo podiumu ir pristatė naujas aprangos tendencijas suaugusiems. Renginyje buvo atkreiptas dėmesys ir į akinių madas. Akinių dėvėjimas daugeliui vaikų yra nepriimtinas ir tampa tėvams opia problema. Renginio metu siekėme parodyti, kad akiniai gali būti puikus aksesuaras ir stiliaus detalė bei gali tikti kiekvienam“, – sako prekybos ir paslaugų centro „Molas“ vadovė Rasa Vileikytė.

reklama

 

Renginio metu vyko madų šou, plaukų stilistai pasakojo kaip patiems pasidaryti stilingas šukuosenas, vyko žaidimai, konkursai, konsultacijos, šokėjų pasirodymai. Jaunieji modeliai ėjo 10 m ilgio podiumu, juos papuošė stilistai.

 

„Susipažinti su naujausiomis jaunimo madomis sugužėjo ne tik vaikai ir paaugliai, tačiau ir jų tėveliai. Jiems įdomu kaip savo atžalą aprengti stilingai ir madingai. Iš prekių gausos parduotuvėse kartais būna sunku išsirinkti tinkamą drabužių derinį, tačiau tikimės, kad po šio renginio jiems tai padaryti bus paprasčiau“, – sako R. Vileikytė.

 

Anot organizatorių, panašių renginių turėtų būti ir ateityje, nes susidomėjimas jais nemažas. „Madų šou“ organizavo prekybos ir paslaugų centras „Molas“ ir mados renginių organizatorė Danutė Elzbergienė.

 

 

 

 

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: