VersloSavaite.lt   
2015 10 02, 12:33
Pasaulinis sandorių skaičius muša rekordus

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
2015-aisiais pasaulinis sandorių skaičius gali pasiekti rekordą ir pagal sandorių sudaromumą panašėja į 2007 metus – skelbia didžiausia verslo ir finansinių naujienų agentūra.

 

Per pirmuosius tris šių metų ketvirčius sandorių skaičius paaugo 14,1 proc., palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu.

reklama

 

Pasaulinėse rinkose investicijos išaugo dėl tokių rinkos žaidėjų kaip „Uber Technologies Inc‟, „Didi Kuaidi‟. Europoje ir Rytų Europoje augimas buvo nežymus (3,9 prc.), palyginti su praėjusiais metais.

 

Istoriškai žemos elektros energijos kainos prisidėjo prie 80,5 proc. padidėjusio energetikos turto pardavimo pirmaisiais trimis šių metų ketvirčiais.

 

Vidutinė sandorių Euopoje ir Rytų Europoje kaina buvo mažiausia per pastaruosius penkerius metus.

 

Apžvelgdama situaciją rinkose, „Bloomberg‟ kaskart skelbia ir pirmaujančius pasaulinių ir regioninių susijungimų bei įsigijimų sandorių teisinius patarėjus. Šių metų 1-3 ketvirčių duomenis, pagal paskelbtų sandorių skaičių advokatų kontora „Ellex‟ ir toliau išlaiko lyderės pozicijas tarp Baltijos šalių advokatų kontorų bei užima ketvirtą vietą Rytų Europoje.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: