VersloSavaite.lt   
2010 03 03, 17:48
Vilnių sudrebins skandalingieji „Rammstein“

Image
Organizatorių nuotr.
„Jei staiga pajusite, kad pakliuvote į pragarą – viskas teisingai, Jūs esate „Rammstein“ koncerte!“, skelbia organizatoriai.

 

Kovo 5 dieną „Siemens“ areną sudrebins skandalingoji grupė „Rammstein“, garsėjanti ne vien savo muzika, bet ir įspūdingais šou elementais.

reklama

 

Garsiausia šių dienų vokiečių grupė Vilniuje pristatys pernai išleistą albumą „Liebe ist für alle da” („Meilė yra visiems“).

 

„Rammstein“ koncertiniai šou yra vieni iš novatoriškiausių, jų metu naudojamos pačios naujausios garso, šviesos, scenografijos ir pirotechnikos technologijos. Visai koncertui reikalingai technikai atvežti reikės net 27 sunkvežimių kortedžų, kurie išsirikiavę sudarys 1 km eilę.

 

250 kw garso stiprinimo įranga, 40 tonų šviesos technikos, 1000 kw elektros generatorius, per renginį sunaudojantis daugiau kaip 2 tonas degalų – visa tai „Rammstein“ atsiveža į Vilnių.

 

7 dviaukščiais autobusais atvyks daugiau kaip 100 aptarnaujančio personalo, kuris, kaip skelbiama, „Siemens“ areną pavers paslaptinga, mistine naftos perdirbimo gamykla. Neabejotina, kad šis koncertas bus vienas iš įspūdingiausių renginių, kada nors buvusių Lietuvoje.

 

Į Vilnių taip pat  atvyksta ir grupė „Combichrist“, kuri „apšildo“ visą „Rammstein“ koncertinį turą.

 

 

 

 

Verslosavaite.lt

 

 



 
 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: