VersloSavaite.lt   
2010 09 16, 10:39
Šokių muzikos dievai „Faithless“ koncertuos Vilniuje 

Image
„Faithless“
Spalio 19 d. parodų centre „Litexpo“ sprogs tikra šokių muzikos bomba – čia pirmą kartą Lietuvoje savo vienintelį koncertą surengs britų elektroninės muzikos grupė „Faithless“.

 

Šokių muzikos dievais tituluojami muzikantai į Vilnių atvyksta su trisdešimties aptarnaujančio personalo komanda ir surengs gyvo garso pasirodymą su pilna muzikantų grupe.

reklama

 

Koncerte skambės ne tik gerai žinomi hitai „Insomnia“, „We Come 1“ ir „God Is a DJ“, bet ir naujausi kūriniai iš šių metų gegužės mėnesį pasirodžiusio albumo „The Dance“.

 

„Faithless“ susikūrė 1995 metais Didžiojoje Britanijoje ir sukėlė tikrą sąmyšį elektroninės muzikos padangėje – jų singlas „Insomnia“ akimirksniu atsidūrė daugelio pasaulio šalių radijo topų viršūnėje, o 1998 metais pasaulis parklupo išgirdęs kultinį „God Is a DJ“, tapusį vienu populiariausių visų laikų singlu.

 

Per savo istoriją grupė išleido 6 studijinius albumus, 7 rinktinių kūrinių diskus, net 20 singlų ir pardavė daugiau kaip 12 milijonų albumų kopijų.

 

Verta paminėti, kad kiekviename „Faithless“ albume skamba ir žymiosios britų dainininkės Dido balsas, kuri nuo pat grupės įkūrimo dalyvauja kūrybiniame procese ir kiekvieno grupės albumo įrašuose.

 

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: