Tautvydas Padgurskas, Verslosavaite.lt   
2010 09 16, 11:09
„Kauno grūdai“ 120 metų jubiliejų pažymės įspūdingu nemokamu koncertu

Image
J. Petronio nuotr.
120 metų jubiliejų švenčianti grūdų perdirbimo ir pardavimo AB „Kauno grūdai“ kauniečiams bei miesto svečiams ketvirtadienį, rugsėjo 16 d., padovanos įspūdingą nemokamą koncertą Kauno Nemuno saloje.

 

Visą vakarą savo kūrinius atliks žymiausi Lietuvos muzikos atlikėjai, bus surengtas ir pirmą kartą Lietuvoje „Oro Banditų Šou“ („Air Bandits show“) – tai Pasaulio čempiono Jurgio Kairio ir rumunų Ioan (Lake) Postulache bei Daniel (Dan) Stefanescu akrobatinio skraidymo asų programa.

reklama

 

Kauno Nemuno saloje bus pastatyta didžiausia scena šiais metais. Anot organizatorių, tai ne tik didžiausias, bet ir kokybiškiausias garsas, kurį suvaldys geriausias garso režisierius Lietuvoje Albertas Jankauskas.

 

Šviesos aparatūros ir ekranų galimybes demonstruos geriausias šviesos dailininkas Baltijos šalyse Normudsas Blasans. Šviesos ir garso technikai prireiks tik 600 kW elektros energijos.

 

Po renginio bus suorganizuotas papildomas keleivių parvežimas į namus autobusais, troleibusais ir taksi.

 

GLUK Media visą šventinį vakarą 3D animacijos pagalba Kauno grūdų pastatą pavers gyvu ir neatpažįstamu objektu.

 

Po koncerto Nemuno saloje visi svečiai bus kviečiami į nemokamą afterparty didžiausiame Kauno klube COMBO. Ten lauks septynis kartus tituluotas kaip geriausias Lietuvos DJ Marius Ivanoff, DJ Martini ir DJ Evaldas D.

 

„Kauno grūdams 120 metų“ renginio programa

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: