VersloSavaite.lt   
2010 07 15, 12:21
Festivalis „Velnio akmuo“ – šį savaitgalį per liūtį ar kaitrą

Image
Organizatorių nuotr.
Laukiami ekstremalios muzikos atlikėjai MAYHEM, GRAVE, TANKARD ir kiti – jau pakeliui į festivalį „Velnio akmuo“. Šį savaitgalį Anykščių Dainuvos slėnyje antrą kartą įvyks sunkiosios muzikos festivalis Anykščiuose.

 

Jame pasirodys 16 sunkiosios muzikos grupių iš skirtingų Europos šalių ir dvi iš Lietuvos.

reklama

 

Festivalio programą sudaro trys koncertai ir papildomi atradimai: naktinė Rockthecque programa, Tinklinio varžybos Velnio akmeniui laimėti, MC Growl kova, Fotokonkurso iššūkis „O, stabtelk, akimirksni žavingas“, magiškų arbatų degustacija, molio dirbtuvės ir kiti akcentai.

 

Festivaliui ryškaus atspalvio suteikia ir ypatinga vietovė. Tai nepaprastos gamtos supamas Anykščių miestelis, kupinas kultūros paveldo objektų, tradicijų ir legendų. Viena iš jų, pasakojanti apie Velnio neštą ir pamestą Puntuko akmenį, įkvėpė ir festivalio pavadinimą.

 

Pirmieji lankytojai Dainuvos slėnyje laukiami nuo ketvirtadienio. Tuo tarpu organizacinė komanda jau nuo trečiadienio pradėjo teritorijos paruošimo darbus: tiesiama tvora, statoma scena, įrenginėjami prekybos gėrimais bei maistu taškai, Šventosios pakrantėje pilamas slėnis ir t.t.

 

Muzikos festivalis „Velnio akmuo“ – liepos 16-18, Anykščiuose.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: