VersloSavaite.lt   
2009 06 19, 16:43
Festivalio „Velnio akmuo“ organizatoriai įspėja dėl bilietų perpardavinėjimo

Image
Verslosavaite.lt nuotr.
Sunkiosios muzikos festivalis „Velnio akmuo“ kaip ir daugelis kitų viešųjų renginių susiduria su sukčiaujančiais bilietų perpardavinėtojais. Festivalis vyks po mėnesio, liepos 17-19 dienomis, tačiau jau šiandien internetinėje erdvėje gausu pasiūlymų perpirkti bilietus patrauklesne kaina, praneša organizatoriai.

 

Tokiais pasiūlymais pasinaudoję festivalio lankytojai dažniausiai lieka apgauti, o ir organizatoriai patiria nemalonumų.

reklama

 

Svarbu žinoti, jog kiekvienas bilietas turi savo unikalų kodą, kuris užtikrina, kad į renginį pateks vienintelis unikalaus bilieto savininkas. Bilietas su pasikartojančiu kodu yra falsifikatas, nesuteikiantis teisės dalyvauti festivalyje. Todėl kiekvieno dalyvio bilietas bus atidžiai tikrinamas kontrolės poste, ir pagauti sukčiai neįleidžiami.

 

Todėl ketinantiems atvykti į festivalį patariama bilietus įsigyti tik iš oficialaus platintojo – „Tiketos“. Į pasiūlymus nusipirkti bilietą pigiau derėtų žiūrėti itin atsargiai. Galiausiai, perpardavinėjimą draudžia ir Lietuvos Respublikos įstatymai.

 

Šiuo metu bilietų kaina – 120 Lt. Vėliau bilietai brangs.

 

Sunkiosios muzikos festivalis „Velnio akmuo“ vyks Anykščių Dainuvos slėnyje liepos 17–19 d. Jame dalyvaus 20 grupių iš visos Europos ir toliau. Pagrindiniai kolektyvai – brazilai Sepultura bei norvegai Keep of Kalessin.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 
 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: