VersloSavaite.lt   
2010 12 16, 17:00
Pratęsiamas nuotraukų siuntimas konkursui „Šventiškiausias biuras 2010“

Image
„Šventiškiausias biuras 2010“
Į šventiškiausio Lietuvos biuro titulą pretenduojančių įmonių darbuotojai stebina ne tik netikėtomis nuotraukų idėjomis, bet ir video vaizdeliais.

 

Konkursui nuotraukas jau atsiuntė bendrovės ir įstaigos ne tik iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, tačiau ir iš Druskininkų. Fotografijose užfiksuota kaip šventiškai pasipuošę darbuotojai kepa sausainius, dainuoja, puošia biurą. Kai kurios įmonės atsiuntė net ir video reportažus iš jų šventiškai papuoštų biurų.

reklama

 

„Įsitikinome, kad biuruose jau galima užuosti šventinę nuotaiką ir neabejojame, kad Lietuvoje yra dar daug darboviečių, realiai pretenduojančių vadintis šventiškiausiomis. Todėl laukiame nuotraukų iš tų, kurie iki šiol dar dvejojo ar dalyvauti“, − teigia rinkimus organizuojančio verslo naujienų portalo VersloSavaite.lt redaktorius Tautvydas Padgurskas.

 

Konkursui siunčiamose nuotraukose turėtų vyrauti biuro aplinka. Jas galima siųsti iki gruodžio 20 dienos.

 

Konkurso nuotraukas galite peržiūrėti čia. Dalyvauti konkurse.

 

Fotografijos bus talpinamos portale VersloSavaite.lt, kur už jas balsuos tinklalapio skaitytojai, vertins komisija. Pagrindiniai komisijos vertinimo kriterijai bus nuotraukos idėja ir jos originalumas.

 

Konkurse nugalėjusiai įmonei atiteks HP naujos kartos spausdintuvas su specialia „ePrint“ funkcija, 300 litų vertės įvaizdžio kūrėjos ir interjero dizainerės Liubovės Čaplikienės konsultacija, 5000 litų vertės čekis įmonės reklamai portale VersloSavaite.lt bei 2011 litų vertės čekis reklamai radijo stotyje „Kauno fonas“.

 

Antroje ir trečioje vietoje likusiems dalyviams atiteks paguodos prizai – 250 litų vertės dovanų čekiai, už kuriuos tinklalapyje LaisvalaikioDovanos.lt jie galės išsirinkti sau labiausiai patinkančią dovaną: nuo plaukimo jachta iki pasivažinėjimo kartingais.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: