Šventiškiausias biuras 2010

 

 

Gruodžio 2–31 dienomis portalas Verslosavaite.lt rengė linksmiausio ir originaliausio biuro rinkimus – „Šventiškiausias biuras 2010“.

 

„Nuotraukose turėtų atsispindėti šventiškas Kalėdų laukimas: šventinė darbuotojų nuotaika, originaliai papuoštas biuras, įmonės tradicijos, ar tiesiog nuotaikingas Kalėdinis bendradarbių vakarėlis. Esame tikri, kad fantazijos ir originalumo biurų darbuotojams tikrai nepritrūks“, – sako Verslosavaite.lt  redaktorius Tautvydas Padgurskas.

 

ŽIŪRĖTI DALYVIŲ NUOTRAUKAS!

 


Sveikiname konkurso nugalėtojus VĮ Žemės ūkio informacijos ir kaimo verslo centrą!

 

Skaityti daugiau apie laimėtojus

 

Galutiniai balsavimo rezultatai

 

Balsavimo taisyklės

 

Gruodžio 21–29 dienomis vyko antrasis konkurso etapas – portalo lankytojų balsavimas internetu ir sms žinutėmis. Su vienu el. pašto adresu galima balsuoti vieną kartą per parą.

 

Visi el. paštu siųsti balsai buvo tikrinami ir jei pašto adresas neegzistuoja, yra nenaudojamas ar yra gaunamas atsakymas, kad iš šio pašto nėra balsuota, toks balsas nebuvo įskaitomas. Iš vieno kompiuterio IP skirtingais el. pašto adresais už vieną nuotrauką buvo galima balsuoti ne daugiau kaip 10 kartų per parą.

 

Balsuoti mobiliuoju telefonu siunčiant SMS žinutes taip pat buvo galima ne daugiau kaip 10 kartų per parą už vieną dalyvį iš vieno telefono numerio.

 

Atkreipiame dėmesį, kad išaiškėjus nesąžiningo balsavimo atvejams, konkurso vertinimo komisija galėjo dalyvius, už kuriuos buvo taip balsuota, pašalinti iš konkurso.

 

Balsų skaičiavimas

 

Nugalėtojai paaiškėjo susumavus portale balsavusių Verslosavaite.lt skaitytojų ir komisijos narių balsus. Komisiją sudarė fotomenininkas Jonas Petronis, įvaizdžio kūrėja ir interjero dizainerė Liubovė Čaplikienė, ir trys organizatorių atstovai. Komisijos skirti balai sudarė ne daugiau kaip 30 proc. galutinio įvertinimo.

 

Komisijos balsų procentas skaičiuojamas laikant, kad už visas konkurso dalyves atiduoti skaitytojų balsai sudaro 70 proc. galutinio įvertinimo, likusieji 30 proc. yra išdalinami atsižvelgiant į tai, kiek kuri nuotrauka gavo komisijos balų.

 

Konkurso prizai

 

Komisijos vertinimo kriterijai

 

Daugiau informacijos apie konkursą – Verslosavaite.lt vyr. redaktorius Tautvydas Padgurskas, tel.: +370 606 86383, el. paštu This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it

 

Konkurso rėmėjai:

 

                        

 

 

 


 

 

                                   



VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai:

 

reklama