Marija Tuškevičiūtė   
2007 09 25, 16:10
Parodoje pristatyti naujausi namų projektai

city24.lt nuotraukaPraėjusį savaitgalį Kauno „Akropolyje“ įvyko nekilnojamojo turto paroda „Naujų namų diena“, kurią organizavo AB Bankas „Hansabankas“. Lankytojai galėjo susipažinti su nekilnojamojo turto objektais Lietuvoje ir užsienyje, pasikonsultuoti su banko specialistais dėl visų finansavimo galimybių.

Parodoje dalyvavusios 37 įmonės pristatė naujausius projektus nuo daugiabučių Kaune ir Kauno rajone iki apartamentų Dubajuje, Turkijoje.

Parodoje pristatyta nemažai daugiabučių namų projektų

Daugiabutyje „Cappuccino“ Savanorių pr. 248B bus įrengti 24 įvairaus dydžio butai. Vieno kv. m kaina – nuo 4,6 tūkst. litų.

Šiuolaikiškas „Korio namas“, statomas įmonės „Wellman Invesco“, Kauno mikrorajone Kalniečiuose iškils 2009 metais, jame butai kainuos 5000 – 5900 Lt/ kv.m.

Vaišvydavos gyvenvietėje, Didžiojoje gatvėje, statomas šešių aukštų namas. Jame bus įrengta apie 60 dviejų–trijų kambarių butų, kurių plotas nuo 51 iki 90 kv. m. Vieno kv. m kaina – nuo 5,5 iki 6,6 tūkst. litų. Numatoma statybos pabaiga – 2008 m. antra pusė.

Partizanų g. 27D ir 27E statomi du daugiabučiai: trijų aukštų su mansarda ir septynių aukštų namai. Iš viso bus įrengti 45 butai, kai kurie per du aukštus. Vieno kv. m kaina – apie 5,5 tūkst. litų. Trijų aukštų namą statybos įmonė „Atolas“ numato baigti statyti 2008 m. pradžioje, antrąjį – 2008 m. rudenį.

Kauno miesto Romainių mikrorajone šiuo metu statomi tribučiai gyvenamieji namai. Kiekvienas buto šeimininkas turės garažą ir žemės sklypą nuo 2 iki 3 arų. Butai šiame name kainuos nuo 3200 Lt/ kv. m.

Raudondvaryje, netoli Nemuno ir Nevėžio santakos, statomas mažaaukščių namų kvartalas. Trijų aukštų su mansarda namuose bus įrengta 116 vieno–keturių kambarių butų. Vieno kv. m kaina – apie 4,6 tūkst. litų.

Užliedžiuose parduodami naujos statybos pilnos apdailos butai su žemės sklypais moderniuose namuose. Tai šiuolaikiški 3 aukštų namai. Butai nuo 42 iki 83 kv.m.

Pasiūlymas unikalus ir tuo, kad kaina už 1 kv.m perkamo ploto yra tik 3900 litų su daline apdaila ir 4600 litų su pilna apdaila.

Noreikiškių gyvenvietėje „NT ir investicijų valdymo  grupė“ stato trijų aukštų namus su antžeminiu aukštu skirtu automobilių parkavimui. Pasiūlymas unikalus ir tuo, kad kaina už 1 kv.m perkamo ploto yra nuo 4300 Lt/ kv.m iki 4500 Lt/ kv. m su daline apdaila.

„Ober-Haus“ duomenimis, be to, kas jau statoma, mieste artimiausiais metais planuojama pastatyti dar apie 15 daugiabučių namų, kuriuose bus įrengta 300 – 400 butų. Miesto pakraščiuose ir rajone taip pat kuriama nemažai naujų sublokuotųjų arba atskirų individualių namų kvartalų.

VersloSavaitė