VersloSavaite.lt   
2022 03 07, 14:56
Siūlo darbą Ukrainos žmonėms – kompensuos ir apgyvendinimą

Image
Foto
Verslo paslaugas teikianti lietuvių bendrovė „Baltic Virtual Assistants“ siūlo darbą karo krečiamos Ukrainos žmonėms. Šiuo metu įmonėje atviros trys dešimtys darbo pozicijų, kurių, pasak bendrovės vadovo, ateityje gali daugėti.  

 

„Baltic Virtual Assistants“ vadovas Andžej Rynkevič sako, jog bendrovė šiuo metu gali pasiūlyti darbą 30 į Lietuvą atvykusių pabėgėlių iš Ukrainos. Tarp įmonės siūlomų darbo vietų – finansų apskaitos, IT, inžinierių, duomenų analitikų, skaitmeninės rinkodaros, pardavimų pozicijos. Anot vadovo, pastarasis skaičius ateityje turėtų augti – jau anksčiau bendrovė buvo skelbusi apie planus per artimiausius trejus metus pritraukti daugiau nei 150 naujų darbuotojų.

reklama

 

„Mūsų bendrovė teikia labai platų spektrą paslaugų, todėl galime darbą pasiūlyti įvairiausių sričių specialistams. Be to, kalbėsime su savo užsienio verslo partneriais ir siūlysime jiems galimybę prisidėti prie spartesnio darbo vietų kūrimo Lietuvoje. Tikimės, kad suteikdami darbo vietas karo sukrėstiems Ukrainos žmonės, galėsime užtikrinti jiems ne tik finansinį pagrindą, bet ir grąžinti saugumo jausmą“ – tikina vadovas.

 

A. Rynkevič pažymi, kad naujiems darbuotojams iš Ukrainos bus suteikiama kompensacija už būstą bei kita būtina pagalba: „Puikiai suprantame, kad nuolatinis būstas yra vienas svarbiausių kriterijų, siekiant sukurti stabilią aplinką, todėl pusę metų kompensuosime jų apgyvendinimo išlaidas. Taip pat esame pasiruošę padėti ir su kitais poreikiais, kurių gali turėti jų šeimos.“

 

Vadovas priduria, kad naujiems darbuotojams bendrovė suteiks reikiamus mokymus ir darbo priemones, jiems bus užtikrintos visos socialinės garantijos, taip pat – papildomos darbuotojams skiriamos naudos.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: