VersloSavaite.lt   
2010 12 02, 14:55
Fotografijų parodos pristatyme – linksmybės

Image
J. Petronio nuotr.
Gruodžio 3 d. 18 val. unikaliomis studentiškomis tradicijomis garsėjančiame VDU studentų bendrabutyje „Taika“ (Taikos pr. 123) vyks neįprastas fotografijų parodos atidarymas.

 

Ketvirtojo aukšto fojė bus ne tik galima išvysti jaunojo fotomenininko Jono Petronio ekspoziciją „Šventimas“ (2005–2010 m.), šį rudenį pelniusią autoriui tarptautinį pripažinimą Italijoje vykusiame konkurse „Surrau Photo Win“, bet ir pamatyti parodomąjį „Šventimo“ fotografavimą.

reklama

 

„Mano fotografijos – tarsi studentiškų vakarėlių „koncentratas“, prasiskverbiantis po išorine, „blizgančia“ vakarėlio puse ir parodantis „neparadines“ švenčiančio žmogaus emocijas, dvasinę ir fizinę būseną. Aš fotografuodavau savo bendraamžius ir bendramokslius, bičiulius ir menkai pažįstamus, su kuriais pats kartu švęsdavau. Keista, tačiau per visą penkmetį „šventimo“ neteko fotografuoti studentų bendrabutyje“, – teigia autorius.

 

Tarsi kompensuodamas šį „nesusipratimą“, Jonas Petronis „Taikos“ bendrabutyje atidaro fotografijų parodą ir ta proga siūlo meno mėgėjams kaip reikiant pasilinksminti: „Į parodos atidarymą „pasiimkite“ gerą nuotaiką ir pasiruoškite švęsti“.

 

Parodos atidarymo dalyviai turi nepakartojamą šansą patekti į parodomąjį „Šventimo“ fotografavimą. Specialiai tam parodos atidarymo metu J. Petronis kartu su „Taikos“ gyventojais organizuoja vakarėlį, kuriame dalyvaus nemažai parodos ekspozicijoje kabančių nuotraukų „herojų“.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: