VersloSavaite.lt   
2012 12 07, 14:33
Išrinktas šalies „Metų sunkvežimis 2013“

Image
MAN
Penktą kartą organizuojamuose „Lietuvos transporto lyderių“ rinkimuose „Metų sunkvežimiu 2013“ buvo išrinktas Vokietijos gamintojo sunkvežimis „MAN TGM/TGL“.

 

Pagrindiniai kriterijai nulėmę šio gamintojo pergalę rinkimuose, buvo šių sunkvežimių galia, manevringumas, ekonomiškumas ir išskirtiniai kabinos interjero sprendimai, rašoma pranešime žiniasklaidai.

reklama

 

„MAN“ gamintojo sunkvežimiai Lietuvoje metų sunkvežimiu išrinkti jau antrą kartą. Pirmą kartą šį titulą Vokietijos gamintojas gavo 2008 metais – tą kartą „MAN“ triumfavo ir Europos sunkvežimių rinkimuose.

 

Kasmetinius „Lietuvos transporto lyderių“ rinkimus organizuoja šios srities specialistai iš techninės apžiūros įmonių asociacijos „Transeksta“, nacionalinės vežėjų automobiliais asociacijos „Linava“, nacionalinės ekspeditorių ir logistų asociacijos „Lineka“, logistikos asociacijos, žurnalo „Transportas“ ir LR susisiekimo ministerijos.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: