Marius Janavičius   
2008 05 07, 17:01
V. Adamkus atskleidė, kurią komandą palaiko LKL finale

J.Petronio nuotr.Antradienį, skaitydamas paskaitą Kaune, Vytauto Didžiojo universitete, Lietuvos prezidentas Valdas Adamkus sulaukė itin daug diplomatinių sugebėjimų pareikalavusių jaunųjų akademinės bendruomenės narių klausimų.

Bene labiausiai provokuojantis, bet turbūt geriausiai dabartinę situaciją Lietuvoje atspindintis klausimas buvo apie tai, kurią komandą prezidentas palaiko LKL finalo rungtynių serijoje: „Žalgirį“ ar „Lietuvos rytą“?

„Nejaugi dar kam liko abejonių, kad kaunietis galėtų nepalaikyti Žalgirio?“ – taip skambėjo V. Adamkaus atsakymas.

Po šio atsakymo šalies vadovas sulaukė griausmingų salėje susirinkusiųjų ovacijų.

Belieka tikėtis, kad „Lietuvos ryto“ ekipos krepšininkai šių žodžių nepriims giliai į širdį, ir pralaimėjimo atveju nepuls kaltinti valdžios atstovų palankumu Kauno komandai.

Pirmąsias finalo serijos iki keturių pergalių rungtynes pirmadienį Vilniuje laimėjo „Lietuvos rytas“. Antrasis mačas bus žaidžiamas ketvirtadienį Kaune.

J.Petronio nuotr.

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: