Biuro gražuolė 2009

 

Rugpjūčio 330 dienomis Lietuvoje vyko kasmetiniai gražiausios biuro moters rinkimai – „Biuro gražuolė 2009“. Įmonių ir įstaigų biuruose dirbančios moterys nuo rugpjūčio 3 iki 16 dienos galėjo siųsti savo nuotraukas konkurso organizatoriams.

 

Sveikiname konkurso nugalėtoją Tatjaną Lipaj, UAB „Unique Solutions“ direktoriaus asistentę!

 

Žiūrėti visų dalyvių nuotraukas  

 

„Tikiu, kad konkursas yra puiki proga dalyvėms ir jų kolegėms bei kolegoms bent laikinai pamiršti šiuo metu mus užklupusį ekonomikos sunkmetį, pasisemti geros nuotaikos, teigiamų emocijų ir sveiko azarto“, – sako konkursą organizuojančio verslo naujienų portalo vyr. redaktorius Nerijus Budrys.

 

Itin nekokybiškos, vulgarios, visiškai nesuderinamos su konkurso idėja ar be savininkės sutikimo atsiųstos nuotraukos nebuvo priimtos. Didesnius šansus įveikti pirmąjį atrankos etapą turėjo nuotraukos, kuriose vyravo biuro stilius.

 

Rugpjūčio 17–30 dienomis vyko antrasis etapas – portalo lankytojų balsavimas. Vienam iš balsavusiųjų (atrinktam burtų keliu) atiteks prizas – Armino Lydekos kompaktinis diskas „Etiketas“.

 

Galutinius balsavimo rezultatus galite rasti čia. Tarpinius pirmosios balsavimo savaitės (rugpjūčio 17–23 d.d.) rezultatus galite rasti čia.

 

Skaitytojų dešimtukas      Komisijos dešimtukas    Geriausiųjų dešimtukas

 

Nugalėtoja paaiškėjo susumavus portale balsavusių Verslosavaite.lt skaitytojų ir komisijos narių balsus. Komisiją sudarė praeitų metų konkurso nugalėtoja Vera Tamošiūnienė, įvaizdžio kūrėja Liubovė Čaplikienė, fotomenininkas Jonas Petronis ir trys organizatorių atstovai. Komisijos skirti balai sudaro ne daugiau kaip 30 proc. galutinio įvertinimo.

 

Komisijos balsų procentas skaičiuojamas laikant, kad už visas konkurso dalyves atiduoti skaitytojų balsai sudaro 70 proc. galutinio įvertinimo, likusiusieji 30 proc. yra išdalinami atsižvelgiant į tai, kiek kuri dalyvė gavo komisijos balų.

 

Specialūs prizai atiteks ir konkurso nugalėtojai bei įmonei, kurią ji atstovauja. Neliks nuskriaustos ir antros bei trečios vietos nugalėtojos, taip pat specialių nominacijų (geriausia nuotrauka, geriausiai išreikštas biuro stilius) laimėtojos.

 

Konkurso nugalėtojai atiteks 1000 litų čekis už kurį tinklalapyje LaisvalaikioDovanos.lt ji iš daugybės originalių pasiūlymų galės išsirinkti sau labiausiai patinkančią dovaną: nuo SPA savaitgalio dviems Druskininkuose iki akrobatinio skrydžio sklandytuvu.

 

Nugalėtojos įmonei atiteks nemokamos reklamos už 9000 litų: už 5000 lt portale Verslosavaite.lt ir už 4000 lt savaitraštyje Balsas.lt savaitė.

 

UAB „Saugaus darbo centras“ antros vietos laimėtojos įmonei įsteigė 500 lt vertės prizą – konsultacijų ir paslaugų darbo saugos srityje už šią sumą.

 

Konkurso laureačių lauks ir kitų rėmėjų prizai: leidyklos „Eugrimas“ knyga „Keturių valandų darbo savaitė“, el. parduotuvės Fixidejos.lt papuošalai ir žurnalo „Biuro administravimas“ metinė prenumerata, įvaizdžio kūrėjos L. Čaplikienės specialūs prizai ir mokymų bendrovės „Count Line“ kompaktiniai diskai „Raštvedyba“ bei nuolaidų kuponai seminarams.

 

Komisijos vertinimo kriterijai

 

Daugiau informacijos apie konkursą – Verslosavaite.lt vyr. redaktorius Nerijus Budrys, tel. +370 671 94293, el. paštu This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it

 

Žiūrėti dalyvių nuotraukas  

 

Populiariausių dalyvių dešimtukas  

 

Biuro gražuolė 2008

 

 

Konkurso rėmėjai:

 

                 

 

                                   

 

                                                                             

 

reklama