2009 01 22, 11:38
Mitingas Kaune vyko taikiai (foto)

T.Padgursko nuotr.

Lietuvos laisvės sąjungos lyderio Vytauto Šustausko organizuotame mitinge prie Kauno savivaldybės susirinko keli šimtai daugiausia pagyvenusių žmonių.

Susirinkusieji valdančiųjų reikalavo problemas spręsti žmonių, o ne savo naudai. Mitinge vyrauja šildymo kainų ir kasos aparatų turguose problemos.

Su protestuotojais pasikalbėti išėjęs Kauno meras Andrius Kupčinskas, nors ir patikino, kad turgaus prekiautojams kasos aparatai nebus privalomi, buvo nušvilptas.

V. Šustauskas Kauno merui įteikė reikalvimų sąrašą ir po mėnesio pažadėjo „šturmuoti savivaldybę“, jei į juos nebus atsižvelgta. Šis radikalaus politiko pažadas sulaukė griausmingo susirinkusiųjų palaikymo.

Siekdama užkirsti kelią riaušėms, policija ėmėsi atsargumo priemonių: pareigūnai atitvėrė protestuotojus nuo savivaldybės pastato, einantieji Laisvės alėja ir kitomis gretimomis gatvėmis tikrinami ar nesineša pavojingų priemonių.

T.Padgursko nuotr.
V. Šustauskas užsiminė apie Savivaldybės šturmavimą 

T.Padgursko nuotr.
Kauno m. meras A. Kupčinskas buvo pasitiktas minios švilpimu 

T.Padgursko nuotr.

T.Padgursko nuotr.

T.Padgursko nuotr.

T.Padgursko nuotr.
Mitingą stebi ir Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai 

T.Padgursko nuotr.
Uždarytos kai kurios gatvės miesto centre 

Į viršų

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: