Aistė Liudvinaitytė   
2008 03 17, 00:00
Po atnaujinimo duris atvėrė didžiausias Kauno viešbutis (foto, atnaujinta)

Jono Petronio nuotr.Pirmadienį po rekonstrukcijos Kauno centre darbą pradėjo konferencijų viešbutis „Reval Hotel Neris“. Tai – didžiausias viešbutis mieste, kuriame yra 8 multifunkcinės salės, talpinančios daugiau kaip 1000 žmonių, 208 kambariai, restoranas, baras ir „Olympic“ kazino.

Klausys klientų nuomonės

Pasak „Reval Hotel Neris“ generalinio direktoriaus Audronio Rukšėno, viešbučio atidarymas kaip ir planuota buvo kiek neįprastas, nes tai buvo tik pirmoji atidarymo dalis: „Mes norime, kad mūsų viešbučio svečiai jaustųsi patogiai, mums svarbi jų nuomonė, pastabos, taigi laikas iki didžiojo atidarymo bus skirtas visų trūkumų, kuriuos pastebės viešbučio klientai, panaikinimui“.

Pirmoji dalis, „minkštasis atidarymas“, įvyko kovo 17 dieną. Į ją buvo pakviesti šalia viešbučio esančių įstaigų darbuotojai, valstybinių įstaigų atstovai, žurnalistai ir visi norintys pamatyti kaip atrodo rekonstruotas viešbutis.

Antroji dalis, didysis atidarymas, įvyks maždaug po mėnesio. A. Rukšėnas apie didįjį atidarymą kalbėjo labai paslaptingai, tik paminėjo, kad atidarymo scenarijus, svečių sąrašai jau yra. Daugiau informacijos bus pateikta artimiausiu metu.

Salės pritaikytos dideliems renginiams

Kovo mėnesį viešbutyje „Reval Hotel Neris“ kambario kaina bus 49 eurai. Po to kaina priklausys nuo to, koks bus viešbučio užimtumas. Kiekvieną dieną žmogus, atsakingas už pajamų valdymą, informuos registratūrą ir klientus kokia yra „dienos kambario kaina“. Šią informaciją bus galima rasti ir internete.

„Maksimalus viešbučio užimtumas šiuo metu mums nėra svarbiausias kriterijus. Mes nenorime, kad klientai jaustųsi tarsi „bandomaisiais triušiais“. Svarbiausia kokybė, o ne kiekybė“, - sakė A. Rukšėnas.

Nors Kaune viešbučių yra nemažai, bet tokių, kurie būtų pritaikyti dideliems renginiams trūksta. A. Rukšėnas teigė, kad jo vadovaujamame viešbutyje bus daug ir įvairių renginių. Konferencijų sales bus galima nuomoti įvairiems renginiams: įvairaus mąsto konferencijomis, apmokymams ir netgi vestuvėms.

Jono Petronio nuotr.
Atnaujintas viešbučio fasadas 

Jono Petronio nuotr.
Šiandien viešbučio darbuotojai jau registravo svečius 

Jono Petronio nuotr.
Viešbučio generalinis direktorius A. Rupšėnas tikisi, kad Kaunas taps verslo ir turizmo centru

Jono Petronio nuotr.
Erdviame viešbučio hole dėmesį atkreipia originalūs šviestuvai

Jono Petronio nuotr.
„Reval Hotel Lietuva“ generalinis direktorius Juha Mahonen džiaugėsi, kad viešbučio buvo atnaujinimo darbai vyko pagal planą

Jono Petronio nuotr.
Kovo mėnesį viešbutyje „Reval Hotel Neris“ kambario kaina bus 49 eurai

Jono Petronio nuotr.
Restorano „Diverso" šefas siūlo pasimėgauti unikalia virtuve, paįvairinta Viduržemio jūros virtuvės šrichais

Jono Petronio nuotr.
Restorane vienu metu gali pietauti iki 140 žmonių

Jono Petronio nuotraukos 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai:

 

reklama