2007 12 12, 06:59
„Second Life“ pasaulyje - pirmoji Lietuvos atstovė

Vs nuotrauka Lietuvos mobiliojo interneto rinkos lyderė bendrovė „Omnitel“ save ir Lietuvą pristato apie 10 mln. vartotojų turinčiame virtualiame pasaulyje „Second Life“. „Omnitel“ tapo pirmąja šalies bendrove, įžengusia į šį internetinį pasaulį

Kaip Verslosavaite.lt jau rašė, „Second Life“ yra sparčiai besiplečianti virtuali erdvė, kurioje apsigyvena vis daugiau pasaulio žmonių, netgi kuriamos valstybių ambasados.

„Omnitel“, pirmoji iš šalies įmonių įsikurdama „Second Life“ erdvėje, jaučia pareigą milijonams virtualiojo pasaulio gyventojų pristatyti ir Lietuvą“, - sakė „Omnitel“ komunikacijos vadovas Darius Maikštėnas.

„Second Life“ erdvėje „Omnitel“ įkūrė Lietuvos valstybės teritorijos formos salą. Saloje stovi baltas kupolas, kuriame rodomos Arūno Matelio ir Audriaus Stonio filmo „Skrydis per Lietuvą arba 510 sekundžių tylos“ ištraukos. „Omnitel“ saloje „Second Life“ gyventojai gali auginti ąžuolus, pramogauti ir bendrauti.

„Omnitel“ saloje pristatydami Lietuvą, siekiame pabrėžti dvi mūsų šalies savybes. Pirma, Lietuva yra žalia ir ekologiška valstybė, antra – ji mobiliausia pasaulyje. Tai mums buvo itin svarbu parodyti, nes „Omnitel“ yra Lietuvos mobiliojo ryšio rinkos pradininkė ir lyderė“, - kalbėjo D. Maikštėnas.     

Virtualią „Omnitel“ čia galima rasti adresu http://slurl.com/secondlife/Omnitel/99/97/21.

Verslosavaite.lt

 

 



 
 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai:

 

reklama