2008 12 19, 15:33
„Miesto žinios“ stabdo leidybą

Vs nuotr.

Šeštadienį pasirodys paskutinis šiais metais nemokamo savaitraščio „Miesto žinios“ numeris. Laikraščio leidėjai teigia leidybą stabdantys neribotam laikotarpiui.

„Natūralu, kad komercinis leidinys gyvena iš reklamos. Krizė visgi labai paveikė visas sritis. Laikraščio leidybos visiškai neatsisakome, tiesiog kol kas stabdome ir stebėsime rinką“, – Verslosavaite.lt teigė Kristina Štelmokaitienė, UAB „LRI Grupė“ projekto vystymo direktorė.

Paskutiniojo numerio pirmasis puslapis iškalbingas – atsisveikinimui skirto straipsnio antraštė skelbia: „Sudiev“.

„Redakcijos kolektyvas nuoširdžiai atsisveikina su Jumis ir išeina kalėdinių atostogų. Ar susitiksime kitąmet, nežinome. Tai priklausys jau, deja, ne nuo mūsų – nuo politinės, ekonominės ir finansinės situacijos šalyje. Viltis visada miršta paskutinė“, – rašoma straipsnyje.

Įmonės veikla nestabdoma. Šešerius veikiančiai UAB „LRI Grupė“ dar leidžia informacinius leidinius „Veiklos kryptis“ ir „Europos ritmu“.

2007 metų rugpjūčio mėnesį startavusios „Miesto žinios“ nemokamai platintos kiekvieną šeštadienį Vilniaus mieste  25 000 vnt. tiražu.

Vs nuotr.
Paskutiniojo numerio pirmasis puslapis iškalbingas – atsisveikinimui skirto straipsnio antraštė skelbia: „Sudiev“.

Į viršų

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: