Projektas „Kurkime verslą kartu“

 

Verslo situacijų sprendimo konkurse „Kurkime verslą kartu“ nugalėjo transporto ir logistikos bendrovė „Ad Rem“, finale įveikusi leidyklą „Eugrimas“.

 

„Mums pasisekė, kad turėjome tokius garbingus ir stiprius varžovus. Konkursas nuteikė pozityviai, nes jame pateiktų verslo užduočių analizė leidžia susipažinti ne tik su varžovų atsakymais, bet ir nukreipia mintis į savo imonės problemas.

 

Nebijojome konkurso metu šiek tiek atskleisti savo strategiją, nes rinką matome daugiau pasauliniame kontekste nei Lietuvoje“, – sako „Ad Rem Transport“ vadovas Darius Brekys.

 

„Šis konkursas parodė, kaip versle yra svarbu greitai pasirinkti teisingą tam tikros situacijos sprendimo būdą“, – pastebi projektą organizavusio verslo naujienų portalo Verslosavaite.lt direktorius Gediminas Dūda.

 

Daugiau apie konkurso laimėtoją čia.

 

Apie konkursą 

 

Ryšių su visuomene agentūra „Promo Service“ ir verslo naujienų portalas Verslosavaite.lt organizavo projektą „Kurkime verslą kartu“. Situacijas projekto dalyviams parengė finansų ir apskaitos valdymo konsultacijų įmonė UAB „Management information”.

 

Projekto tikslas

 

Pasidalinti idėjomis ir mintimis, kaip galėtų būti sprendžiamos vienokios ar kitokios problemos versle bei kokie sprendimai galėtų būti priimami, kad būtų gautas optimalus rezultatas.

 

Projekto trukmė

 

2008.10.13 – 2008.12.15

 

Projekto dalyviai

 

Projekte dalyvavo: „AD REM“, „DHL Lietuva“, „Katos grupė“, „GB Group“, „Čili“, „Elsis verslo sprendimai“, „Eugrimas“, „Autoverslas“.

 

Projekto eiga

 

Įmonėms pateikiamos įvairios verslo situacijos, į kurias šios pateikia optimalų ir originalų problemos sprendimo būdą.

 

Projekte dalyvavo aštuonios įmonės, kurios burtų keliu buvo suskirstytos po dvi ir varžėsi dėl patekimo į pusfinalį (pateko keturi dalyviai), o šiame etape – dėl patekimo į finalą (du dalyviai). Finale paaiškėjo įmonė – nugalėtoja.

 

Kiekvienos dvikovos laimėtojai buvo renkami balsavimu verslo portale Verslosavaite.lt. Balsavimas už kiekvieną atsakymą, kurį pateikia dvi įmonės, vyko 1 savaitę, rezultatai buvo skelbiami pirmadieniais tuo pačiu pristatant naujus dalyvius su jų atsakymais į naują situaciją.

 

Prizas projekto nugalėtojui – 5000 Lt reklamai verslo portale Verslosavaite.lt.

 

Situacijas ir jų sprendimo būdus rasite čia.

 

reklama