Nerijus Budrys   
2009 06 10, 21:15
„Finhill“: priešmirtinės linksmybės? 

Image
Verslosavaite.lt nuotr.
Neseniai apie savo veiklos sustabdymą pranešusi finansų maklerio įmonė „Finhill“ nustebino savo tinklalapyje paskelbusi, švelniai tariant, ne visai su savo veikla susijusių naujienų.

 

Pirmadienį „Finhill“ nustebino pranešimu apie veiklos sustabdymą, o trečiadienį, vėl uždavė savotišką mįslę paskelbdama savo tinklalapio rubrikoje „Rinkos ir verslo naujienos“ dvi naujienas apie sportą („Lietuvos futbolo viltys – tolimoje ateityje“ ir „R.Šiškauskas: esu pasiruošęs priimti NBA komandos pasiūlymą“).

 

Na, o didžiausio mano ir, tikėtina, daugelio kitų tądien apsilankiusių „Finhill“ tinklalapyje dėmesio sulaukė „rinkos ir verslo“ naujiena „Neįprastame muziejuje pienas bėga iš plastmasinių spenių“… 

 

Štai taip. „Finhill“ skelbia, kad atleis didžiąją dalį darbuotojų. Gal čia taip (piktai?) papokštavo atleidimo lapelį gavęs tinklalapio naujienų redaktorius? „Finhill“ skelbia stabdanti tik finansų maklerio veiklą, tad gal čia įžanga į naująją veiklą – naujienų „apie viską“ portalo atidarymą?

 

O gal tiesiog bandymas pralinksminti nusiminusius savo klientus?

 

 

Šioje skiltyje dienoraštį galite rašyti ir Jūs. Savo tekstus siųskite el. paštu   This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: