VersloSavaite.lt   
2009 04 08, 10:05
Airijos investavimo paslaugų kompanija žengia į Lietuvą

Image
Sxc.hu nuotr.
„WorldSpreads Group plc“, pirmaujanti Airijos prekybos skirtumais (anglų k. – spread trading) kompanija, tęsia plėtrą Rytų Europoje ir pradeda veiklą Lietuvoje.

 

Keturiolikoje pasaulio šalių veiklą vykdanti Airijos kompanija lietuvių investuotojams siūlys uždirbti iš akcijų ir kitų finansinių priemonių kainų kilimo ar kritimo, jų neįsigyjant.

reklama

 

„Mūsų kompanija, bendradarbiaudama su vienu iš populiariausių Lietuvoje verslo naujienų portalu Verslosavaite.lt, per ateinančius metus Lietuvoje planuoja žymiai padidinti skirtumais prekiaujančių klientų bazę“, – sako Michael Foley, „WorldSpreads Group plc.“ tarptautinio verslo plėtros vadovas.

 

„Mūsų žiniomis, Worldspreads.com/lt yra pirmasis tokias paslaugas lietuvių kalba teikiantis tinklalapis. Tikimės, kad jis padės Lietuvos investuotojams atrasti šį mūsų šalyje mažai žinomą, tačiau savų privalumų turintį investavimo būdą“, – teigė Verslosavaite.lt direktorius Gediminas Dūda.

 

Prekyba skirtumais klientams suteikia galimybę uždirbti ne tik iš akcijų kainų kilimo, bet ir kritimo. Investuotojui tereikia pasirinkti teisingą prognozę, ar konkrečios finansinės priemonės kaina kris ar kils. Sėkmės atveju jis gauna pelną, nesėkmės – patiria nuostolį.

 

Kadangi vertybiniai popieriai neįsigyjami, klientams nereikia mokėti Jungtinei Karalystei ar Airijai pelno, gaunamo iš vertybinių popierių, mokesčių.

 

„Prekyba skirtumais individualiems investuotojams suteikia greičiausią, lengviausią ir pigiausią būdą prekiauti finansinėmis priemonėmis naudojantis telefonu arba internetu. Planuojame Lietuvoje nuolat rengti seminarus, kurių metu investuotojus mokytume, kaip efektyviai prekiauti rinkose, taip pat, kaip naudoti mūsų prekybos platformą, kuri dabar yra prieinama lietuvių kalba naudojant lokalizuotą tinklalapio versiją“, – sako M. Foley.

 

„WorldSpreads“ tarptautinio verslo plėtros vadovas tikisi, kad Lietuvoje prekybos skirtumais populiarumas didės, kadangi jis didėjo ir kitose šalyse, kuriose kompanija jau dirba. Pavyzdžiui, tik praėjusį mėnesį panašų sandorį sudariusi su Lenkijos kompanija, „WorldSpreads“ jau pastebi didelį potencialių klientų susidomėjimą šioje rinkoje.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 
 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: