VersloSavaite.lt   
2009 03 25, 11:54
Interneto adresai su .tel galūne sulaukė nemažo susidomėjimo

Image
Verslosavaite.lt nuotr.
Teigiama, kad antradienį prasidėjus adresų su naująja galūne registracijai jau sulaukė nemažo dėmesio. prasidėjo vieša .tel adresų registracija. .tel nėra įprastinė www adresų galūnė – tai vizitinės kortelės standartas internete.

 

Pasak UAB „Interneto vizija“, valdančios Serveriai.lt direktoriaus Arvydo Štrauso, naujoji paslauga aktuali besinaudojantiems įrenginiais su mobiliuoju interneto ryšiu.

 

„Tik paskelbus apie naująją paslaugą, per pirmas valandas buvo sulaukta daugiau nei 100 užsakymų. Manome, kad susidomėjusių šia paslauga turėtų tik daugėti“, – teigia A. Štrausas.

 

.tel turinį galima pamatyti suvedus adresą interneto naršyklėje, greitai atsiras integracija su adresų knygelėmis kompiuteriuose ir mobiliuose įrenginiuose.

 

Planuojama, kad ateityje naudotojai kontaktinės informacijos ieškos ne įmonių kataloguose ar telefonų knygose, o tiesiog suvedę įmonės ar asmens .tel adresą savo interneto naršyklėje ar telefone.

 

.tel adresų turinio (t.y. savo kontaktų) redagavimui nereikalinga papildoma programinė įranga. Visą turinį bus galima greitai ir paprastai redaguoti internete per TelHosting sistemą.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 
 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: