VersloSavaite.lt   
2022 11 17, 11:51
Xiaomi išmanieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai – ir iš „ACC Distribution“ rankų

Image
Foto
Sparčiai augantis Kinijos elektronikos gamintojas „Xiaomi“ pasirinko bendradarbiavimą su didmenine  elektroniniais įrenginiais prekybos bendrove „ACC Distirbution“ dėl mobiliųjų išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių platinimo Baltijos šalyse.

Startuodama didmeninė bendrovė rinkoje pristato naują „Xiaomi“ įrenginių asortimentą, tarp kurių puikuojasi ir naujausi „Xiaomi“ išleisti flagmanai – „12T“ ir „12T Pro“.

 

„Vertiname „Xiaomi“ pasitikėjimą, džiaugiamės, kad „ACC Distribution“ ir „Xiaomi“ partnerystė kiekvienais metais plečiasi ir gali sukuri vis daugiau vertės Baltijos šalių rinkai. Rinkoje telefonų paklausa išlieka bene labiausia paklausi, tai liudija ir rinkos tyrimai.  Neseniai „ACC Distribution“ bendrovės atlikto visuomenės tyrimo metu paaiškėjo, kad išmanie2ji telefonai yra labiausiai lietuvių naudojami elektronikos įrenginiai, o kompiuteriai pagal populiarumą užima trečią vietą. Šie duomenys akivaizdžiai liudija, kad labiausiai aktualūs rinkoje yra įrenginiai, skirti susisiekti, bendrauti ir dirbti.

 

Sparčiai augantis Kinijos elektronikos gamintojas „Xiaomi“ pasirinko bendradarbiavimą su didmenine  elektroniniais įrenginiais prekybos bendrove „ACC Distribution“ dėl mobiliųjų išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių platinimo Baltijos šalyse.

Startuodama didmeninė bendrovė rinkoje pristato naują „Xiaomi“ įrenginių asortimentą, tarp kurių puikuojasi ir naujausi „Xiaomi“ išleisti flagmanai – „12T“ ir „12T Pro“.

 

Remiantis „Xiaomi“ duomenimis, pirmąjį 2022 m. ketvirtį „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų pajamos siekė 6,8 mlrd. JAV dolerių, pasaulyje „Xiaomi“ pardavė per 38,5 mln. išmaniųjų telefonų. Bendros bendrovės pajamos pirmąjį ketvirtį pasiekė 10,8 mlrd. JAV dolerių.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: