VersloSavaite.lt   
2022 11 10, 10:10
„Mantinga“ dirbs su „Idea prima“

Image
Foto
Duonos, užkandžių ir šaldytos produkcijos gamintoja „Mantinga“ komunikacijos partnere pasirinko pokyčių komunikacijos agentūrą „Idea prima“, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

 

Įmonės bendradarbiavimas su „Idea prima“ apima strateginę ir korporatyvinę komunikaciją bei taktinį veiksmų ir projektų įgyvendinimą.

 

Tarp kertinių komunikacijos tikslų – rinkos lyderės pozicionavimo strategija, darbdavio įvaizdžio stiprinimas ir tvarumo bei socialinės atsakomybės komunikacijos užtikrinimas.

 

1998 m. įkurta „Mantinga“ yra gerai žinoma duonos, užkandžių bei šaldytų gaminių rinkoje. Šiuo metu įmonė iš viso valdo 4 gamyklas - 3 Marijampolėje ir 1 Latvijoje, kurių aukščiausios kokybės produkcija platinama Lietuvoje ir eksportuojama į beveik 40 šalių, tarp kurių – Japonija, Čilė, JAV.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: