VersloSavaite.lt   
2022 05 04, 10:29
Augo „carVertical“ pajamos

Image
Foto
Automobilių istorijos ataskaitas teikiančios įmonės „carVertical“ pardavimų pajamos 2021 m. augo iki 17.7 mln. eurų, palyginti su 8.5 mln. eurų 2020 m. Šiais metais „carVertical“ toliau planuoja plėtrą į naujas rinkas ir ateityje žada tapti skirtingus klientų poreikius apimančia paslaugų ekosistema, skelbia bendrovė.

 

Pasaulinė puslaidininkių krizė ne tik sulėtino automobilių gamybą, bet ir smarkiai paveikė vartotojų įpročius. Nors daugybė su automobilių pramone susijusių įmonių praeitais metais patyrė nuostolius, „carVertical“ ir toliau demonstruoja stabilų augimą.

Įmonės vadovo Roko Medonio teigimu, „carVertical“ pajamos augo dėka tolesnės plėtros Vidurio ir Rytų Europoje bei Amerikoje ir aktyvios rinkodaros strategijos tikslinėse rinkose. Be to, įmonė nuolat investuoja į produkto tobulinimą ir naujus duomenų šaltinius, taip pritraukdama naujus vartotojus. 2021 m. „carVertical“ taip pat pradėjo teikti savo paslaugas Danijoje ir Jungtinėje Karalystėje.

 

„Dėl pasaulinės puslaidininkių krizės naudotų automobilių pasiūla kai kuriose rinkose susitraukė 40 proc. Kadangi mes teikiame automobilių istorijos ataskaitas, šios krizės padarinius pajutome tiesiogiai. Visgi tai nesutrukdė mums pasiekti savo finansinių tikslų ir išplėsti komandą nuo 36 žmonių 2021 m. pradžioje iki 76 žmonių šiandien“, – teigia R. Medonis.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: