VersloSavaite.lt   
2021 11 08, 10:14
„Hyarchis“ generaliniu direktoriumi tapo Lietuvos padalinio vadovas

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Nyderlandų finansinių technologijų (angl. fintech) bendrovei „Hyarchis“ pritraukus naujų investicijų, keičiasi jos vadovybė. Kompanijos įkūrėjas ir ilgametis vadovas Andre van der Doelen įmonės vairą perleidžia Nyderlandų ir Lietuvos padalinių vykdančiajam direktoriui Adriaan Hoogduijn.

 

Kartu su šiais profesionalais nuo šiol kompanija priklausys ir dar keturiems patyrusiems investuotojams. Šiais pokyčiais tikimasi paspartinti planuojamą įmonės plėtrą Europoje ir išplėsti produktų pasiūlą.

 

„Prie kompanijos prisijungus naujiems investuotojams, „Hyarchis“ įgyja ne tik augimo kapitalo, bet ir žinių bei patirties, reikalingos naujam įmonės plėtros etapui. Šios plėtros pagrindas yra vis auganti paklausa teisinės atitikties technologiniams sprendimams, kurių pagalba automatizuojami tokie procesai kaip asmens duomenų apsauga, BDAR atitiktis, kova su pinigų plovimu bei terorizmo finansavimu“ – sako Adriaan Hoogduijn, naujasis „Hyarchis“ generalinis direktorius.

 

Jis taip pat tampa ir vienu kompanijos investuotojų bei akcininkų. „Hyarchis“ įkūrėjas Andre van der Doelen po 36 metų darbo įmonėje atsitraukia nuo įmonės vairo, tačiau vis dar lieka strateginiu „Hyarchis“ patarėju ir minoritariniu akcininku.

 

Verslosavaite.lt