VersloSavaite.lt   
2021 09 28, 09:50
„Hollister Lietuva“ turi naują vadovą

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Nuo penktadienio, spalio 1 d. „Hollister Lietuva“, Kauno laisvojoje ekonominėje zonoje įsikūrusiam JAV sveikatos priežiūros produktų gamintojo „Hollister Incorporated“ padaliniui, pradeda vadovauti Michael Brennan.

 

Toks pokytis vadovų komandoje – natūralus ir planuotas žingsnis įgyvendinant sėkmingą tolimesnį tiek komandos, tiek gamybos apimčių augimą Lietuvoje.

 

„Džiaugiuosi galėdamas perimti vadovavimą stipriai suformuotai komandai sėkmingai veikiančioje gamykloje Kauno rajone. Toliau įgyvendinsime gamyklos Lietuvoje augimo planus, padėsiančius plėsti mūsų verslą, toliau stiprinsime ir savo kaip patrauklaus darbdavio įvaizdį bei vykdysime savo misiją – padėti žmonėms, naudojantiems mūsų gaminius ir paslaugas, gyventi oriau ir patogiau“, – teigia M. Brennan.

reklama

 

Iki šiol M. Brennan daugiau nei septynerius metus ėjo skirtingas pareigas „Hollister“ padalinyje Airijoje. Nuo vasaros pradžios M. Brennan kompanijoje buvo paaukštintas į vyresniojo kompanijos direktoriaus stomos produktų gamybai pareigas, o gamykla Kaune – viena iš pagrindinių šių įmonės produktų gamybos vietų.

 

M. Brennan jau nuo rugpjūčio 1 d. su visa šeima – žmona ir trimis vaikais – persikraustė į Lietuvą, kur šiuo metu baigia pereinamąjį laikotarpį ir iš dabartinio kompanijos vadovo Shane Caher perima jo pareigas. Nuo gamyklos įkūrimo Lietuvoje įmonei vadovavęs Sh. Caher nuo spalio pradžios grįžta į įmonės padalinį Airijoje.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: