VersloSavaite.lt   
2021 07 19, 12:40
Verslo centras „Manto namai“ – kitose rankose

Image
Manto namai
Verslo centras „Manto namai“, įsikūręs H. Manto g. 7, Klaipėdoje, jau kitose rankose, skelbiama pranešime spaudai. „Manto namų“ vystymo projektui vadovavo Mantas Skipitis, taip pat einantis ir turto valdymo įmonės „Orion Asset Management“ generalinio direktoriaus pareigas.

 

 

Sandorio metu pardavėjui atstovavo tarptautinė nekilnojamojo turto (NT) konsultacijų bendrovė „Newsec“. Sandorio suma šalių susitarimu yra neatskleidžiama.

reklama

 

Verslo centras „Manto namai“ yra įsikūręs Klaipėdos miesto centrinėje lokacijoje – iš šios vietos pėsčiomis greitai pasiekiama miesto savivaldybė ir kitos pagrindinės uostamiesčio institucijos, o taip pat uostas, autobusų bei traukinių stotys.

 

Komercinės paskirties NT objekto plotas siekia daugiau nei 2,9 tūkst. kv. m, jam priklauso 58 privačios automobilių stovėjimo vietos, o šalia yra viešos aikštelės transporto priemonėms. 2010 metais pastatytas pastatas buvo rekonstruotas 2020 metais.

 

Verslo centre šiuo metu įsikūrę 7 nuomininkai, turintys ilgalaikes nuomos sutartis. Didžiausias iš jų – SEB bankas, kuris užima per 40 proc. pastato ploto.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: