VersloSavaite.lt   
2021 06 22, 10:13
„Lidl“ ieško 180 darbuotojų

Image
Lidl
55 parduotuves turinti „Lidl Lietuva“ planuoja ambicingą plėtrą ir naujų parduotuvių atidarymus. Dėl to artimiausiu metu tinklas pakvies prie parduotuvių komandų visoje Lietuvoje ir Kauno logistikos centre prisijungti daugiau nei 180 darbuotojų. 

 

„Lidl Lietuva“, kurioje šiuo metu dirba daugiau nei 2400 darbuotojų, tris metus iš eilės pelnė „Top Employer Lietuva“ ir „Top Employer Europe“ sertifikatus, skiriamus įmonėms už ypatingai geras darbo sąlygas. Taip pat pernai sudarytame karjeros portalo „CVbankas.lt“ patraukliausių Lietuvos darbdavių reitinge „Lidl Lietuva“ užėmė pirmąją vietą.

reklama

 

Sandros Savickienės, „Lidl Lietuva“ valdybos narės ir personalo vadovės, teigimu, tokius įvertinimus lėmė tai, kad rūpestis darbuotojais yra neatsiejama „Lidl Lietuva“ dalis.

 

„Nuolat puoselėjame glaudų ir atvirą ryšį su „Lidl Lietuva“ darbuotojais. Tikime, kad tik užtikrindami visapusišką mūsų komandos narių gerovę, galime tikėtis, kad jie bus nuoširdūs, motyvuoti, lojalūs, imsis iniciatyvos. Dėl to siekiame, kad visi įmonėje dirbantys žmonės jaustųsi vertinami, gerbiami“, – sako pašnekovė.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: