VersloSavaite.lt   
2021 05 25, 11:32
„Draugystės sanatorijos“ plėtrai – 3,5 mln. eurų paskola

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
„Swedbank“ Lietuvoje suteikė 3,5 mln. eurų vertės paskolą UAB „Draugystės sanatorija“. Paskola skirta sanatorijos naujo korpuso statyboms.

 

„Įsibėgėjant vakcinacijos tempams šalyje, manome, kad turizmo sektorius, kuris yra viena iš labiausiai nuo pandemijos nukentėjusių verslo sričių, netruks atsigauti. Galimybių pasas gyventojams suteiks daugiau mobilumo šalies viduje, turėtų daugėti ir turistų iš užsienio. Tad džiaugiamės galėdami finansuoti vieno iš savo ilgamečių klientų – „Draugystės sanatorija“ – naujojo korpuso statybas“, – sako „Swedbank“ Verslo klientų tarnybos vadovas Antanas Sagatauskas.

reklama

 

Pasak jo, ši plėtra rodo optimistinį šalies verslo požiūrį į turizmo ir sveikatinimo paslaugų perspektyvas Lietuvoje.

 

UAB „Draugystės sanatorija“ yra Lietuvos Respublikos sveikatos priežiūros sistemos dalyvė, teikianti suaugusių stacionarinės reabilitacijos, palaikomosios ir ambulatorinės reabilitacijos gydymo paslaugas.

 

Sanatorijoje taip pat teikiamos ligų prevencijos, rekreacijos, viešbučio, restorano paslaugos, SPA procedūros. Naujasis pastatas bus sujungtas su vila „Kolonada“ ir sudarys vientisą kompleksą „Medical SPA Violeta“.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: