VersloSavaite.lt   
2021 03 10, 16:34
„Tokvila“ pradeda statyti didžiausią šalyje „Toyota“ centrą

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Sostinės „Toyota“ centras „Tokvila“ plečiasi – Savanorių prospekte pradedamas statyti naujas modernus 12 mln. eurų vertės automobilių centras.

 

Jis sudarys sąlygas ne tik teikiamų paslaugų apimčiai plėsti, bet ir dabar Vilniaus miesto centre veikiantį bendrovės saloną paversti viena didžiausių „Toyota“ techninės priežiūros ir remonto bazių Baltijos šalyse.

 

Naujame 11 tūkst. kvadratinių metrų ploto centre „Tokvila“ bus įrengtas naudotų automobilių pardavimo salonas, kėbulų remonto dirbtuvės, biurų ir techninės patalpos, taip pat prekybos bei sandėliavimo patalpos nuomai. Tai bus didžiausias automobilių pardavimo ir techninio aptarnavimo centras Lietuvoje.

reklama

 

Nuo 2022 metų antrojo ketvirčio pradėjus dirbti naujam padaliniui, dabar miesto centre įsikūrusiame salone veikiantis kėbulų remonto cechas bus iškeltas į naują pastatą, o laisvos patalpos Žalgirio gatvėje išnaudotos serviso paslaugų bei naujų automobilių ekspozicijai plėsti.

 

„Lietuvių pasitikėjimas automobiliais „Toyota“ nuosekliai auga – gamintojas trečius metus iš eilės yra naujų automobilių lyderis Lietuvoje, o pernai užėmė net 20 proc. rinkos dalį. Kartu auga naudotų automobilių paklausa bei serviso apkrovimas. Didėjant darbo apimtims vis sunkiau verslą vystyti dabartiniame autocentre, todėl plėtra yra laiku ir reikšmingas žingsnis“, – sako Gintautas Ignotas, „Tokvilos“ generalinis direktorius.

 

G. Ignotas pastebi, kad naujam padaliniui įkurti numatyta vieta yra ne tik strategiškai patogi, nes įsikūrusi šalia magistralinio kelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda bei kitų automobilių gamintojų atstovų, tačiau ir istoriškai brangi. Mat būtent šiuo adresu (Savanorių pr. 274) salonas „Tokvila“ duris atvėrė pirmą kartą.

 

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: