VersloSavaite.lt   
2021 01 19, 10:26
„Darnu Group“ investicijos šiemet – 65 mln. eurų

Image
D. Kanapecko nuotr.
Viena didžiausių Lietuvoje erdves gyvenimui, darbui ir poilsiui kurianti bendrovė „Darnu Group“ šiemet į NT objektus ketina investuoti 65 milijonus eurų. 33 mln. eurų numatyti gyvenamosios paskirties objektų vystymui, dar 32 mln. – komercinės ir kitos  paskirties projektams.

 

„Praėjusių metų rezultatai rodo, kad paklausa aukštos klasės būstui ir biurams Vilniuje išlieka stabili. Pandemija ne tik nesustabdė mūsų ilgalaikių planų, bet ir atvėrė naujas galimybes. Reaguodami į besikeičiančius rinkos poreikius, suplanavome naujų koncepcijų projektus, skirtus verslui“, – sako „Darnu Group“ generalinė direktorė Sigita Survilaitė-Mekionienė.

reklama

 

Pernai bendrovė planavo investuoti 71 mln. eurų, šiuos planus pandemijos sukeltas ekonomikos sulėtėjimas mažino apie 15 mln. eurų, tačiau nė vieno projekto vystymas stabdomas nebuvo, korekcijos taikytos tik dėl statybos darbų planavimo eigos. 

 

Kaip ir pernai, šiemet didžioji dalis investicijų – 38 mln. eurų – bus skiriama sostinės senamiestyje įsikūrusiam „Paupiui“. 27 mln. eurų teks rajono gyvenamųjų namų statybai, 11 mln. eurų – naujos koncepcijos biurų kompleksui.

 

Netrukus prasidės neseniai rinkai pristatyto daugiafunkcinės paskirties patalpų komplekso „Vilniaus verslo parkas“ statybos, kuriam numatyta skirti apie 20 mln. eurų.

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai: