VersloSavaite.lt   
2020 11 17, 11:22
Pradedamas naujas verslo centro „UNUM“ etapas

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Investicijų į nekilnojamąjį turtą valdymo bendrovė „Capital Mill“ baigė projektavimo darbus ir gavo statybos leidimą verslo centrui „UNUM“ statyti. Naujas biurų kompleksas iškils Vakarinio aplinkkelio ir Pilaitės prospekto sankirtoje, šalia statomo išparduotuvių centro „Vilnius Outlet“.

 

„UNUM“ statybas planuojama pradėti 2021 m. pirmąjį ketvirtį ir užbaigti iki 2022 m. rudens. Iš viso į projektą bus investuota 35 mln. Eur.

 

Nepriklausomai nuo keliavimo į darbą įpročių ir galimybių, kiekvienas verslo centro darbuotojas į darbą atvyks patogiai: projekte suplanuota net 660 vietų automobilių stovėjimo aikštelė, šalia verslo centro – autobusų stotelė, o keliaujantiems dviračiu ar paspirtuku – naujai įrengti takai Pilaitės prospekte.

reklama

 

Išskirtinis sprendimas priimtas projektuojant didesnį nei įprasta rinkoje automobilių stovėjimo vietų kiekį: „UNUM“ klientams siūlomas ypač patrauklus nuomojamo ploto ir automobilių stovėjimo vietų santykis – 27 kv. m biuro ploto šiame projekte atiteks 1 stovėjimo vieta.

 

Verslo centras taip pat turės elektra varomų automobilių įkrovimo stoteles, dviračių bei paspirtukų laikymo vietas, dušus ir persirengimo kambarius. 

 

 

 

 

Verslosavaite.lt