VersloSavaite.lt   
2020 09 04, 12:04
Namuose trūksta minkštumo? Susisupkite į minkščiausius „Fėjos namų“ gaminius

Image
VersloSavaite.lt nuotr.
Po sunkios dienos malonu susisupti į švelnų pledą ar griūti į pūkinę lovą. Bet ne visi gaminiai yra vienodai minkšti – net ir avies vilnos švelnumas skirsis pagal jos rūšį. Tad kokių medžiagų dairytis, kad rastume tokią patalynę, pledą, lovatiesę ar kitus namų daiktus, kurių tiesiog nesinorėtų paleisti? Tą sužinosite šiame tekste.

 

Minkščiausia patalynė

 

Patalynės užpildų pasirinkimų „Fėjos namuose“ yra daug, tad kas geriausiai tinka būtent mums? Jei labiausiai norisi šilumos – pūkinė patalynė pralenkia visas kitas. Kuo daugiau joje pūkų, lyginant su plunksnomis, tuo patalynė bus minkštesnis. Jeigu norisi šiltos patalynės, kuri lengviau pašalins drėgmę miegant, geriau tiks vilna. Siekiant minkštumo – merinosų avių vilna nugali visų kitų rūšių vilną savo minkštumu. O jei ieškote tokios patalynės, kuri būtų itin lengva, minkšta, bet vis tiek šilta – šilkas tikrai nenuvils. Visos paminėtos medžiagos yra natūralios, tad miegant po tokiomis antklodėmis nesikaups drėgmė.

 

Švelniausi patalynės užvalkalai

 

Kad minkšta patalyne galėtumėte džiaugtis dar labiau, reikia išsirinkti ir švelnius užvalkalus. Užvalkalai dažnai būna iš medvilnės, bet norint aukščiausios kokybės, reikia dairytis būtent „Premium“ medvilnės. Jos lengvai rasite „Fėjos namuose“.

 

Tokie užvalkalai bus patogiausi ir ilgaamžiai. Užvalkalai skiriasi ir pagal audimą. Kokio tipo yra švelniausi? Jei trokštate tiek minkštumo, tiek žvilgesio, rinkitės satininius užvalkalus. O jei norite, kad jūsų oda liestųsi prie pūkelių – šiltieji flanelės užvalkalai pavers tai realybe.

 

Lovatiesės apsauga

 

Jeigu atitinkamai neprižiūrėsite ir neapsaugosite patalynės ir užvalkalų nuo dulkių, skraidančių per dieną, net ir minkštuose pataluose čiaudėsite ar tiesiog prasčiau miegosite. Paprastas problemos sprendimas – per dieną uždengti lovą lovatiese. Sėdėdami ant lovatiesės galėsite nebijoti, kad kažkaip išpurvinsite tai, kas yra po ja. O jei turite gyvūnų, kurie mėgsta miegoti jūsų lovoje, kol jūsų nėra, lovatiesė nepraleis nusišerto kailio iki patalynės. Gali būti neramu, kad lovatiesė netiks prie miegamojo, bet „Fėjos namai“ turi didelį lovatiesių pasirinkimą, tad tikrai rasite tinkančių spalvų.

 

Šilčiausi pledai

 

O kur rasti švelnumą dar nepasiekus lovos? „Fėjos namai“ turi atsakymą – susisupus į pledą ir sėdint tiek ant sofos, tiek ant kėdės ar net vaikštant po kambarius. Merinosų vilnos galima rasti ir šioje kategorijoje, bet kartu pasitinka kašmyras, gaunamas iš kašmyro ožkų. Tokie pledai pasižymi net didesne šiluma, nei vilnoniai, bet jie vis tiek išlieka itin švelnūs ir leidžia odai kvėpuoti. Dar viena medžiaga, kuris sužavi savo minkštumu ir šiluma yra poliesteris. Kadangi ši medžiaga nėra natūrali, ją skalbti kiek paprasčiau ir ji yra ilgaamžiškesnė.

 

Paliesdami ką nors minkšto, dažnai pasijuntame geriau. Ar tai būtų mylimas gyvūnėlis, ar švelni lova – kodėl neišnaudoti progos pajausti švelnumą? Galbūt tai sušvelnins net mus pačius. Tad leiskimės į kelionę su „Fėjos namais“ ir atraskime daugybę malonių daiktų, kurie suteiks dar daugiau jaukumo mūsų namams.

 

 Užs. nr. 20200904-02

 

Verslosavaite.lt

 

 



 

VersloSavaite.lt pasilieka teisę šalinti reklaminius, nekultūringus, įžeidžiančius ar kitaip įstatymus pažeidžiančius skaitytojų komentarus. Už komentarus atsako juos paskelbę skaitytojai. Paskelbusieji netinkamus komentarus gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

 

Susiję straipsniai:

 

reklama